A testvérem meglátott. Nagyon szégyellem magam. Most mégis mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyunk itthon. Épp fürödtem..jöttem ki a fürdőből a konyhába, mikor az öcsém nagyba ott ült és elképedve bámult rám. (azért jöttem ki meztelenül, mert aztmondta átmegy a haverjához, de ezek szerint nem ment).
Még csak 13 éves..én meg annyira szégyenlem most magam..:( :( rögtön vissza is szaladtam. Mit mondjak neki..?? Most annyira szánalmasnak érzem magam amiért így látott.. :'/
16/L
2012. ápr. 28. 20:36
1/44 anonim válasza:
Annyira jó hogy 2012-ben vagyunk, látom te is Jane Austen megszállott vagy
2/44 A kérdező kommentje:
?? :o
2012. ápr. 28. 20:41
3/44 anonim válasza:
Ez miért olyan nagy dolog? Egy családban előfordul az ilyesmi, nincs ezen mit szégyellni.
Nem kell túldramatizálni a dolgokat.
4/44 anonim válasza:
Nyugi az öcséd már több száz meztelen nőt látott az internetnek köszönhetően! Szerintem fel fogja tudni dolgozni. Pfff...
5/44 anonim válasza:
Nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Meglátott, csodálkozott, majd napirendre tér fölötte. Annyi esze biztos van, hogy gondoljam nem direkt csináltad. Ne szégyelld magad, előfordulhat ilyen.
6/44 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit! Ettől még nem lesz lelki sérült, úgy hogy nyugi.
8/44 anonim válasza:
Hát kellemetlen helyzet, de próbálj ne gondolni rá. És legközelebb ne mászkálj pucéran, mert látod, sosem lehet tudni...
9/44 A kérdező kommentje:
köszi!! amúgy gondoltam, hogy nem engem látott először. nem is az ő lelki világát féltem.. ez teljesen normális, ahogy mondjátok.. csak félek, hogy ez lesz a téma a haveri körében.. meg ezek után valahogy nem merek rá nézni sem.. :ss
2012. ápr. 28. 20:48
10/44 anonim válasza:
Mondd azt, hogy hoppá, bocsi, nem tudtam, hogy itt vagy, és legközelebb ne mászkálj meztelenül, tanulván az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!