Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt tegyek? Ikerházba lakunk...

MIt tegyek? Ikerházba lakunk és lent lakik testvérem mamája.

Figyelt kérdés

Állandóan idegesít minden nap, veszekszik 1 hobbim, van a motorozás, és mindenért szól csendbe, elszerelgetek a műhelybe,ha nem akkor egész nap a szobámba vagyok de állandóan cseszeget nem hagy békén és akkor én vagyok a hibás mert mindenért kiabál. Voltak teknőseim kitalálta sokat fogyaszt a víztisztító. Meg ő kéri számon a gyerektartást állandóan, hogy mikor kapja anya semmi köze hozzá. Már utálom és már nem is, érdekel nem is, szólok már hozzá, és ugye ezért megsértődik de, már nagyon utálom. Anyámmal élek ugye meg nevelőapámmal ők meg az ikerház másik felébe laknak. Most is itt kiabál, hogy nem zártam kulcsra a műhelyajtót 10 percre mentem el jó tudom be kéne de, elfelejtettem már itt kiabál fél órája, és nem szólhatok neki, pedig kedvem lenne.

Szerintetek költözzek Mamámhoz, mert ő lakik kertes házba, meg ott laktunk kiskoromba is ott nyugi, lenne tőle.

2012. máj. 13. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A szüleid mit szólnak hozzá, hogy ennyire beleszól mindenbe? Nekik kellene ezt elrendezni vele.

Kitartás!:)

2012. máj. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!