Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmebeteg a testvérem?

Elmebeteg a testvérem?

Figyelt kérdés

A húgom 2.éve ül itthon, és nem csinál semmit. Leérettségizett majdnem kitűnőre, de nem volt elég a pontja, hogy felvegyék oda, ahová menni akart, ezért kihagyott egy évet, és elment újra érettségizni 1-2 tárgyból, de megint nem vették fel. Elment egy másik egyetemre, de pár hónap alatt abbahagyta, és megint felvételizik oda, ahová eredetileg menni akart, meg bírt más helyeket is.

Közben folyton itthon ül megint, megint elment egy tárgyból érettségizni (nem is tanul ezekre az újraérettségizésekre), hajnalig fenn van, és egyfolytában csattog a billentyűzeten, nem tudom mi a fenét csinálhat olyankor, mit gépel annyit... Aztán meg délben kel. Nincs valami pszichés baja szerintetek? Esetleg skizofrénia vagy ilyesmi?

2012. máj. 20. 15:05
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
beírt
2012. máj. 20. 15:06
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Biztos cseveg valakivel a neten, ez még normálisnak mondható vagy lehet a tételek után kérdezősködik vagy azokat dolgozza ki, gondolom nem látod őt mindig. Persze ez alatt szerintem elmehetne dolgozni hogy ne unatkozzon otthon meg legyen egy kevéske pénze ha netán felvennék őt valamerre vagy szakmát tanulna. Engem sem vettek fel tavaly én is inkább szakmát tanulok hogy legyen valami hogy normális munkahelyem legyen mert így érettségivel csak gyárban dolgoztam.
2012. máj. 20. 15:11
 3/44 anonim ***** válasza:
93%
Valami biztos nincs rendben, de skizofréniára nem gondolnék. Valami azonban "eltörhetett" benne. Nem lenne okosabb dolog, ha beszélgetnétek a gondjairól? Okosan, indulatoktól mentesen, megértően.
2012. máj. 20. 15:12
 4/44 A kérdező kommentje:
Ebben mindig el volt törve valami... -.- 16 évesen verseket irkált, meg cigizett.
2012. máj. 20. 15:14
 5/44 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi? Akkor én már megyek is kényszerzubbonyért, mert gyerekkorom óta éjjeli bagoly vagyok.
2012. máj. 20. 15:22
 6/44 A kérdező kommentje:

Hát szerintem ez nem normális dolog. Már kezd pirkadni, amikor aludni megy. Attól félek, hogy egyszer megugatja a holdat, vagy valami. :D

Amúgy régen, amikor suliba járt, minden nap hajat mosott, most pedig 3-4 naponta mossa meg, és akkor is szerintem szinte csak azért, mert megy valahová. Kíváncsian várom, hogy a fürdést mikor nagyolja így el.

2012. máj. 20. 15:29
 7/44 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 3-4 naponta mos hajat, teljesen normális, sőt, a napi hajmosás egészségtelen. A versírással 16 évesen semmi gond nincs "normálisabb" körökben.

Rengeteg 16 éves cigizik már.

Tehát ezek alapján "ennek" semmi baja nincs.

2012. máj. 20. 15:34
 8/44 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyitől valaki elmebeteg lehet, akkor ááállati sok debil mászkál köztünk!

Semmi baja a húgodnak.

2012. máj. 20. 15:35
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
Csak szimplán nincs motivációja...Biztos összetört, hogy nem vették fel az álomszakra.Környezetváltozás kellene neki,munka bármi,barátok,családi programok...
2012. máj. 20. 15:55
 10/44 anonim ***** válasza:
100%

Lol hát azért az elég bátor következtetés hogy 16 évesen verseket írt meg cigizett és már elme beteg BÁÁR ki tudja. A haj mosás simán lehet azért, mert sokat ad a hajára. Én úgy szoktam meg hogy minimum 1,5-2 hetente mosok, mert úgy tudtam az bőven elég, meg a túl sok rossz. Erre hallottam ahogy beszélgettek lányok, hogy heti kétszer mossa vagy 3.

Szóval nem nagy cucc. Mondjuk furcsa az lehet, attól függ hogy viselkedik. De ha még az is, legalább jól tanul. Meg legalább még van benne energia, hogy csinálja ezt, igaz ha nem tanul rájuk akkor lehet nem annyira..dee a semminél jobb.

2012. máj. 20. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!