Miért mindig a menyek panaszkodnak itt az anyósukra? Még egyszer sem láttam itt anyós beírását, hogy kiállhatatlan a menyem stb.
`28 éves vagyok és sok barátom, ismerösöm van és sok helyen igen kiállhatatlan a meny, és az anyós bármit szól már ugrik a kisasszony hogy öt bántják.
Sokan az anyósnál laknak és elvárják, hogy anyós mindenben ugorjon nekik, vagy elviselje öket szó nélkül, sokan oda szülik a gyerekeket az anyós házába és elvárják, hogy ahgyják békén öket.
nem lehet hogy a menyek a hárpiák az anyós meg csak nem tud megfelelöen türni?
Kedves menyek ha nem tetszik az anyós viselkedése minek éltek velük, és a legrosszabb minek szülsz oda gyereket?
Ja nincs pénz, de szülésre van, albérletre nincs. Ja és anyósnak van arra, hogy eltartson titeket, avgy van jogotok elvárni anyóstól hogy eltartson titeket, és elviseljen titeket? Még akkor is ez elvárható az anyóstól, ha az egykiállhatatlan nöszemély?
Szerintem aki azt mondja, nem vagyok hajlandó úgy ugrálni ahogy ö fütyül az elég buta.
Nem kell úgy ugrálnod, költözz elég messze vagy hallgasd meg és lépj túl rajta.
Ez pont olyan mint a munkahelyen, sok kolléga azt mondja nem hajlandó úgy ugrálni a fönöknek ahogy ö fütyül. akkor miért dolgozik ott? a fönök az fönök még ha kiskanállal küld ki ásni is. szabadság van bármikor fellehet mondani.
az anyóstol is fellehet mondani, de hotelkiszolgálást nehéz felmondani.
Az anyósok nagy százaléka azt sem tudja, hogyan kell bekapcsolni a számítógépet... ők megoldják a furkálást hagyományosabb módon, csak azt veszed észre, furcsán néznek rád a rokonok na meg a férjed. Másrészt pedig mindig az kiabál jobban, akinek több és nagyobb a sérelme! A menyek már azért is kiszolgáltatottak, mert ők a fiatalabbak, tőlünk mindenki tiszteletet vár. De hogy tiszteletlen és tapintatlan egy anyós a FELNŐTT menyével, az sokaknak természetes vagy fel se tűnik (Én például nem megyek hivatlanul, váratlanul anyósomhoz, nem rendezkedem a konyhaszekrényében, nem ugatok bele, mit ültethet a kertjébe, nem gázolok a hálószobájába, amikor fáradtan lepihent, nem állítok oda a saját főztömmel, amikor ő órákat töltött a főzéssel, nem véleményezem, milyen bútort vesz hol és mikor, mennyiért stb. - ő már "megteheti" visszafelé...)
Szerintem az anyóstól függni minden szempontból rossz - akár anyagi, akár érzelmi. Meg kellene tanulni elszakadni egymástól: fiúnak és anyának is, egyébként nem beszélhetünk házasságról! Persze ebben az országban a saját otthon megteremtése szinte lehetetlen. Azt mondom, ha már egy pár egy fedél alá kényeszerül az anyóssal, legalább legyen külön tűzhelyük és mosógépük, és egy pici szobácskájuk, ezeket a területeket viszont az anyós is tartsa tiszteletbe! Összességében úgy vélem, mindenkinek tanulnia kell a szerepét: a meny legyen önálló, a férj is legyen önálló és álljon a feleség mellé, az anyós pedig lépjen vissza ötöt (minimum).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!