Néha miért ilyen kiállhatatlan a testvérem?
Soha nem volt gondja semmire, mindig minden a feneke alá volt téve.De nem is ez a legfőbb gond, mert én sem panaszkodhatok.
De folyton olyan lekezelő nem csak velem, de a szüleinkkel is. Nem teszik neki sem az ha kitakarítom a házat, sem az ha elpakolom a szétdobát ruháit; egyszóval semmi.
Ráadásul szereti folyton megalázni a családot.
Mit tegyek, hogy ne viselkedjen így?
Sejtettem.
Mert a szuleid veled tobbet foglalkoznak(tak) es te kapod a nagyobb a szuleidtol a nagyobb figyelmet. Ezt akarja kompenzalni. O mindig "csak" a "kicsi" masodik marad. Es ugy nez ki nem sikerekkel, hanem csak rosszasaggal tud a kozeppontba kerulni.
Nem egeszen. Te erzed ugy, hogy ot jobban szeretik es o es ugy erzi, hogy teged szeretnek jobban.
Viszont veled tobb idot foglalkoztak, es erre feltekeny lehet. Amikor a szuleitek nem voltak otthon, akkor mindig azt kellett csinalnia, amit te mondtal neki. Ugye a nagyobb vigyazz a kisebbre.
Es nem biztos, hogy igy van, csak akar igy is lehet...
Hát igen elpakolok utána, mert szégenlem a hozzánk látogatók elől a több hónapja minden sarokba eldugott piszos menstruációs bugyikat például.
Már többször nem pakoltam el utána és ez lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!