Miért nem izgatott a testvérem (utazás)?
2 hete felvetette, hogy kijönne hozzám Angliába 1 hétre . Teljesen izgatottam mesélte, hogy ezt kigondolta és apáék is megengedték.
Múlthéten lefoglaltam a szállást (Londonba megyünk, én nem ott lakok) , megvettem a repülőjegyet, összeállítottam a programot, mindent megcsináltam. Több ismerősöm is mondta, hogy milyen f.sza programot csináltam, sok idegenvezetőnek nincsen ilyenje.
A hugom meg teljesen érdektelen lett. Kérdezgetem, hogy mit szeretne még, vagy mondjon valamit, de semmi.
Lehet, hogy az a "baja", hogy minden ilyen hirtelen történt? És majd ha itt a november izgatottabb lesz? (sose volt még külföldön, és repülőn sem)
Én 23 L
Ő 20 L
Az is lehet, hogy tényleg hozzád akart menni, veled lenni ahol élsz, és nem az idióta turistaprogramodra kívácsi!
Nem lehet, ogy kissé túlbonyolítottad a dolgokat?
Nem nem. Ő mondta, hogy menjünk Londonba, én egy kis faluban élek itt nem sok mindent lehet csinálni.
Azért is mondta Londont, mivel még sose volt ott, és az iskolában is arról tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!