Akik a párjuk múltja miatt panaszkodnak, miért teszik ezt?
Az emberhez a múltja is hozzátartozik, azok az emberek, akik a múltjában benne vannak (exek!) is hatással voltak az emberre, alakították, általuk is vált olyanná, amilyen, és amilyennek most szeretjük.
A szeretet tejes elfogadást jelent (nem beletörődsést), vagyis hogy olyannak fogadod el és szereted a párodat, amilyen.
Miért zavar akkor az ex?
egyetértek.
sokan íták hogy pl ha húsz éve egyszer elment prostihoz, akkor ahhoz a pasihoz hozzá nem érne meg ilyenek :D
a múlt az múlt (ha nem gyilkosról stb van szó)
12.06 az én párom exe kb két éve telefonálgat meg zaklat, egészségére :D amikor felveszem a telefont bezzeg nem szól bele. ennyire ráér (3-4éve szakitottak már).
szerencsére a föld másik felén lakik.
régi fénykép belefér.. sokan megtartják, én nem, de a férfiak trehányok is, én is találtam a régi nőjétől pl bugyit, amit kb évek óta belepet a por, szekrény mögött meg ilyenek.
nem tettem szóvá.
Ha múlt akkor ne mászkáljon a sírból ki.
A zaklatás, sms, felbukkanások már a jelen és nehezentorelárom. Azt, hogy volt elöttem más s lezárúlt elfogadom, hisz ő is az én volt kapcsolataimat.
Szia!
Így van ahogy írod. Az is beletartozik az emberek életébe. Nem lehet letagadni, megváltoztatni. Vmiért vége lett, kész. most Bár nem szépen ért véget a párom volt kapcsolata, és sok gond volt a csajjal, de azért tulképp úgymond "hálás" lehetek, hogy elköltözött a párom otthonról miatta, és nem egy anyucipicifiacskája típusú, mint az öccse.
Hát akkor vannak nem normális férfiak!! :D Első voltam. Amugy lehet engem sem zavarna.
De azért kicsi fura lenne ha lenne egy élet társam és a ex-em meg zaklat,még mindig.
De ha nincs párom és úgy,akkor engem sem érdekelne különösebben.
Mi számít zaklatásnak? Normális hangú, baráti sms/telefon (pl. hogy vagy, boldog szülinapot, segítenél valamiben stb.) is? (Mert az szerintem nem az.)
Lezárt kapcsolat alatt mit értünk? Soha többé nem beszének egymással, vagy ilyennek számít a szakítás utáni jó viszony (baráti) is?
A baráti hangulatú szülinapi/névnapi stb. sms , hívás nem számít "zaklatásnak" Ha:
- A kereső fél párja tud róla, és nem neheztel érte.
-A hívott/keresett fél nincs komoly kapcsolatban
Az viszont szerintem már igenis ciki, ha 1 éve jár az expasi/nő egy másik emberrel, de még mindig kapja a "boldog szülinapot!" sms-eket.
Mit jelent egy lezárult kapcsolat? Hogy ami volt, volt, mostmár más van, más szelek fújnak. Akivel új kapcsolata lesz az a fontos, nem az ex.
(Válások kivételével, ahol ált. gyerek is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!