Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik a párjuk múltja miatt...

Akik a párjuk múltja miatt panaszkodnak, miért teszik ezt?

Figyelt kérdés

Az emberhez a múltja is hozzátartozik, azok az emberek, akik a múltjában benne vannak (exek!) is hatással voltak az emberre, alakították, általuk is vált olyanná, amilyen, és amilyennek most szeretjük.

A szeretet tejes elfogadást jelent (nem beletörődsést), vagyis hogy olyannak fogadod el és szereted a párodat, amilyen.

Miért zavar akkor az ex?

2010. júl. 13. 12:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Miért kit zavar?? Mért téged nem zavarna ha zaklatna? Hívogatna,sms-t küldözgetne??
2010. júl. 13. 12:06
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

egyetértek.

sokan íták hogy pl ha húsz éve egyszer elment prostihoz, akkor ahhoz a pasihoz hozzá nem érne meg ilyenek :D

a múlt az múlt (ha nem gyilkosról stb van szó)

2010. júl. 13. 12:10
 3/22 A kérdező kommentje:
Én nem zaklatásról beszéltem. Normális kommunikációról van szó, meg pl. az előbb olvastam, hogy valaki talált valami régi fényképeket a párja számítógépén.
2010. júl. 13. 12:11
 4/22 anonim ***** válasza:

12.06 az én párom exe kb két éve telefonálgat meg zaklat, egészségére :D amikor felveszem a telefont bezzeg nem szól bele. ennyire ráér (3-4éve szakitottak már).

szerencsére a föld másik felén lakik.

2010. júl. 13. 12:12
 5/22 anonim ***** válasza:

régi fénykép belefér.. sokan megtartják, én nem, de a férfiak trehányok is, én is találtam a régi nőjétől pl bugyit, amit kb évek óta belepet a por, szekrény mögött meg ilyenek.

nem tettem szóvá.

2010. júl. 13. 12:13
 6/22 anonim ***** válasza:

Ha múlt akkor ne mászkáljon a sírból ki.

A zaklatás, sms, felbukkanások már a jelen és nehezentorelárom. Azt, hogy volt elöttem más s lezárúlt elfogadom, hisz ő is az én volt kapcsolataimat.

2010. júl. 13. 12:14
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Így van ahogy írod. Az is beletartozik az emberek életébe. Nem lehet letagadni, megváltoztatni. Vmiért vége lett, kész. most Bár nem szépen ért véget a párom volt kapcsolata, és sok gond volt a csajjal, de azért tulképp úgymond "hálás" lehetek, hogy elköltözött a párom otthonról miatta, és nem egy anyucipicifiacskája típusú, mint az öccse.

2010. júl. 13. 12:15
 8/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor vannak nem normális férfiak!! :D Első voltam. Amugy lehet engem sem zavarna.

De azért kicsi fura lenne ha lenne egy élet társam és a ex-em meg zaklat,még mindig.

De ha nincs párom és úgy,akkor engem sem érdekelne különösebben.

2010. júl. 13. 12:15
 9/22 A kérdező kommentje:

Mi számít zaklatásnak? Normális hangú, baráti sms/telefon (pl. hogy vagy, boldog szülinapot, segítenél valamiben stb.) is? (Mert az szerintem nem az.)

Lezárt kapcsolat alatt mit értünk? Soha többé nem beszének egymással, vagy ilyennek számít a szakítás utáni jó viszony (baráti) is?

2010. júl. 13. 12:16
 10/22 anonim ***** válasza:

A baráti hangulatú szülinapi/névnapi stb. sms , hívás nem számít "zaklatásnak" Ha:

- A kereső fél párja tud róla, és nem neheztel érte.

-A hívott/keresett fél nincs komoly kapcsolatban

Az viszont szerintem már igenis ciki, ha 1 éve jár az expasi/nő egy másik emberrel, de még mindig kapja a "boldog szülinapot!" sms-eket.

Mit jelent egy lezárult kapcsolat? Hogy ami volt, volt, mostmár más van, más szelek fújnak. Akivel új kapcsolata lesz az a fontos, nem az ex.

(Válások kivételével, ahol ált. gyerek is van)

2010. júl. 13. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!