Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én lehetek kiállhatatlan?

Én lehetek kiállhatatlan?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van, egy házban élünk a szüleimmel, de külön szinten.

Anyám folyton feljön hozzánk, és ha pl.nevelem a gyereket, mert nem akar szótfogadni, feljön és mondja a magáét, hogy mit hogyan kellene, bezzeg ő így, ő úgy, magát fényezi...

Annyira fel tud idegesíteni. Amúgy se vagyok nyugodt, mert a gyerekek most nagyon kiakasztanak, de anyám...

Te mit csinálnál?

2010. nov. 23. 12:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Finoman közölném vele,hogy ne szóljon bele a gyereknevelési stílusomba.Ő már nevelt gyereket,most én jövök...
2010. nov. 23. 12:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki hogy törődjön a saját dolgával. Attólmég, hogy egy házban éltek, nem jogosítja fel arra hogy mindenbe belepofázzon.

Élje ő is a kis életét és hagyja hogy ti is éljétek.

2010. nov. 23. 12:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se benned van a hiba!

Megmondanám neki, hogy maradjon az alsó szinten, és majd ha szükséged lesz bármilyen tanácsra, lemész hozzá!

2010. nov. 23. 12:16
 4/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Múltkor veszekedtünk a férjemmel (amúgy is olyan olasz temperamentumunk van) és utána feljött, hogy mi volt ez az ordibálás?

Az nem számít, hogy én amióta az eszemet tudom, azóta hallgatom ahogy marják egymást apámmal...

2010. nov. 23. 12:21
 5/19 heszter válasza:
100%

Ez picit durva lesz, de ha semmi sem használ, akkor ezzel is megpróbálkozhatsz:

"Te már neveltél gyereket: engem. Ha én olyan rosszra sikerültem, hogy anyának is alkalmatlan vagyok, akkor dehogy engedem meg, hogy te neveld a gyerekeimet. Ők az enyéim, légyszíves, akkor adj tanácsot, ha kérek."

Természetesen nagyon fontold meg, mennyire éri meg ilyet mondani, én csak ötletet adtam. Sajnos, ezzel az egyszerű érvvel a saját szüleinket le lehet fegyverezni, de lehet, hogy vérig sértenéd vele, az pedig nem jó.

2010. nov. 23. 12:26
 6/19 A kérdező kommentje:
Ez tényleg durva, de viszont hatásos lenne az biztos.
2010. nov. 23. 12:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

HA valahogy megoldható, akkor zárd be a lakásotok ajtaját, és ne engedd be. Ha reklamál, akkor közöld vele (udvariasan, de határozottan), hogy ti külön család vagytok, és látogatókat csak akkor fogadtok, ha meghivtátok öket, vagy telefonos bejelentkezésre azt mondtátok, hogy jöhet.

Ha megsértödik, akkor majd megbékül idövel - de ne engedj.

2010. nov. 23. 13:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Biztosan nem lenne nehéz a hiúságánál fogva manipulálni, hogy dolgozzon helyetted.
2010. nov. 23. 20:20
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Add a kezébe az üvöltő gyereket hogy hajrá nevelje meg te meg meny el pár órára, ha hazajösz és hisztizni kezd kérdezd meg tök ártatlanul hogy jó neveltek e már az emberek.
2010. nov. 25. 21:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Hűha...ilyesmi dolog előtt állok énis,csak én az anyósomékkal laknék.De szerintem ha beleszólna hogy hogy neveljem a SAJÁT gyerekemet,akkor közölném vele hogy ÉN vagyok az anyja...És ÉN szeretném felnevelni.[ha ez vigasztal nekem se lessz majd könnyű mert mindenbe neki van igaza] szóval nem te vagy kibírhatatlan...:)
2010. nov. 25. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!