Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én lehetek kiállhatatlan?

Én lehetek kiállhatatlan?

Figyelt kérdés

2 gyerekem van, egy házban élünk a szüleimmel, de külön szinten.

Anyám folyton feljön hozzánk, és ha pl.nevelem a gyereket, mert nem akar szótfogadni, feljön és mondja a magáét, hogy mit hogyan kellene, bezzeg ő így, ő úgy, magát fényezi...

Annyira fel tud idegesíteni. Amúgy se vagyok nyugodt, mert a gyerekek most nagyon kiakasztanak, de anyám...

Te mit csinálnál?

2010. nov. 23. 12:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

No, abból lesz a nagy paláver, ha az anyósodat kidobod a saját házából, kedves egyik válaszoló. De anyukáddal sem jársz jobban, kedves kérdező. Ha ennyire önállók akartok lenni, akkor építsetek, vagy menjetek albérletbe.

Csak ne feledjétek! Ti éppen ilyenek lesztek, ha a ti gyereketek fog nálatok lakni, majd 20 év mulva....családostul.

2010. nov. 25. 23:31
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés ez: Győzni akartok, vagy békességet

Mert ha győzni akartok, akkor a harc, és azok a jópofa beszólások győzelemre vezetnek valakit. (hogy kit, azt nem lehet tudni előre)

De ha békességet akartok, ami pedig jó lenne a családnak, a gyerekeknek meg kivált képpen, akkor föl kell hagyni az ilyen harcias jelenetekkel.

Ehhez két dolog kellene: Jóakarat, és a másik az, hogy tudni, hogyan.

2010. nov. 25. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:

az a baj hogy nem tiszteli benned az anyát. de a legsúlyosabb, hogy a gyerekeid elött hangoztatja ezt, így ők sem fognak tisztelni, és nem hallgatnak majd rád.

a gyerek mindíg odamegy ahol jobb ajánlatot kap.

tapasztalat. engem a nagyi nagyon anya ellen uszított, de más bánom mert engem meg anyós szekál állandóan.

2010. nov. 26. 13:20
 14/19 A kérdező kommentje:
Ma is volt egy hatalmas vitánk, mert megint feljött és beleszólt dolgokba. Komolyan mondom elköltözöm innen...
2011. febr. 2. 21:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Túlestetek azon a beszélgetésen?
2011. febr. 2. 22:39
 16/19 A kérdező kommentje:

Igazából anyuval a viszonyom hol viharos, hol pedig tökéletesen megértjük egymást.

Konkrétan nem beszélgettünk el a dolgokról.

Képzeld el azt, hogy csinálom a dolgom, nevelem a gyerekeket, jó lehet, hogy néha hangosabban, mint kellene, de ez van. Erre ő feljön, mint egy felügyelőbiztos, "mi van már megint???" kérdéssel.

A hajam égnek áll tőle. Mi lenne, éljük az életünket. Erre elkezdi magát fényezni, hogy ő bezzeg ilyen meg olyan volt fiatal korában, ezt és azt így és így csinálta... Én miért nem így és így csinálom, miért nem úgy... Szóval elképzelheted...

Jó én sem vagyok könnyű eset, de végülis ki az?

ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom mi lesz. Köszönöm az érdeklődésedet.

2011. febr. 2. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Echte anyósom! A bezzeg én-nel... a hajam tépem!

Elmondásai alapján ő volt Shiva az indiaiak hat kezű anyaistennője!

Egy kézzel gyereket ringat, a második kezével nokedlit szaggat, a harmadikkal pörköltet kavar, negyedikkel vasal az ötödikkel söpör a hatodikkal meg a seprűnek tartja a lapátot. :)

Mi hozzátáplálunk és lakást nézegetünk!

2011. febr. 3. 13:19
 18/19 A kérdező kommentje:

Sajnos nem javult a helyzetünk. Most meg egyfolytában azt érezteti, hogy ő milyen elfoglalt, (itthon van, nem dolgozik) nehogy vigyázni kelljen a gyerekre...

Egy hónapja mondogatom, hogy el kellene mennem fodrászhoz, valami fazont vágatni, mert már unom ezt a semmilyen hosszú hajat. Beszélgettük, hogy melyik fodrászhoz kellene mennem, be kellene jelentkezni stb. ez szerdán hétfőn volt, erre ő azt válaszolta, hogy csak jövő hét kedden tudok elmenni, mert akkor ér rá....

Komolyan mondom!!!!!!!!

2011. ápr. 12. 08:07
 19/19 A kérdező kommentje:

VÉGE!!!

ELKÖLTÖZÜNK!!!!

2011. ápr. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!