Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon helyes döntés így...

Vajon helyes döntés így megtartani a babát?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Viszont soha nem szerettem volna gyereket, most mégis várandós vagyok. Az anyagiak rendben is lennének, de itt a de.

Úgy érzem, nem tudnám szeretni, hogy túl önző vagyok ahhoz, hogy egy másik kis embernek rendeljem alá a saját vágyaim és szükségleteim. Hogy a szakmámban kéne sikereket elérnem továbbra is. Tudományos területen dolgozom, és ez a szerelmem. Nem szívesen esnék ki belőle.

Párom van, együtt élünk, és ő is elfogadta korábban, hogy nem szeretnék gyereket, most mégis örül, hogy becsúszott (védekezés mellett). Ő is jól keres, 36 éves, és azt mondja, tartsuk meg, segít mindenben.

Én mégis úgy érzem, nem vagyok rá kész, de soha nem is leszek. Érdekelne, ti hogy döntenétek a helyemben.

Még van időm megrágni a dolgot, az orvos szerint maximum 5 hetes terhes lehetek.

2012. ápr. 14. 19:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
19%

"nem ismered, úgy hiszed, hogy szeretné a babát. Hát ez édes. "

Igen, sajnos én egy olyan gondolkodású ember vagyok, aki jóhiszeműen azt hiszem, hogy az ember szereti a saját babáját. Ha te másképp gondolkodsz, akkor sÍrhatsz is, mert elég feketén látod a dolgokat.

2012. ápr. 23. 20:41
 62/67 anonim ***** válasza:
64%

Egy rohadt szót nem írtam karrierről.

Egyáltalán nem akarom lebeszélni a babáról, de az zavar, ha mások azt mondják neki, hogy vállalja, mert szerintük minden csodás lesz. AMIT NEM TUDHATTOK.

Lehetsz jóhiszemű, de buta ne legyél. Sajnos nem minden anya szereti a gyerekét - te nem olvasod a kérdéseket, amiket kiírnak?

2012. ápr. 23. 21:21
 63/67 anonim ***** válasza:
69%
Igenis vannak nők, akik hiába anyák, nem szeretik a gyereküket. Vagy valami hiányzik... Pl. itt a válaszadók közt is volt, aki vállalta és megbánta.
2012. ápr. 23. 22:10
 64/67 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező és Többiek, na milyen döntés született?
2012. júl. 8. 12:47
 65/67 anonim ***** válasza:
57%
A kérdésedre csak most akadtam, de én pont olyan vagyok, mint te. Érdekelne, hogy döntöttél.
2012. júl. 24. 15:48
 66/67 anonim ***** válasza:
37%
Nyírasd ki a kicsit a fenébe, hisz hogy nézne ki ha egy másik kis embernek kellene alárendeljed a saját vágyaidat és szükségleteidet. A szakmádban kéne sikereket elérned továbbra is. Tudományos területen dolgozol, és ez a szerelmed. Nem szívesen esnél ki belőle.
2012. aug. 11. 13:29
 67/67 anonim ***** válasza:
0%

26 nem olyan kevés. pont jó

és nagggyon jónak fogod ítélni 10 +++ év múlva!

ha nem akarod megtartani, akkor add nekem

2012. dec. 25. 23:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!