Vajon helyes döntés így megtartani a babát?
26 éves vagyok. Viszont soha nem szerettem volna gyereket, most mégis várandós vagyok. Az anyagiak rendben is lennének, de itt a de.
Úgy érzem, nem tudnám szeretni, hogy túl önző vagyok ahhoz, hogy egy másik kis embernek rendeljem alá a saját vágyaim és szükségleteim. Hogy a szakmámban kéne sikereket elérnem továbbra is. Tudományos területen dolgozom, és ez a szerelmem. Nem szívesen esnék ki belőle.
Párom van, együtt élünk, és ő is elfogadta korábban, hogy nem szeretnék gyereket, most mégis örül, hogy becsúszott (védekezés mellett). Ő is jól keres, 36 éves, és azt mondja, tartsuk meg, segít mindenben.
Én mégis úgy érzem, nem vagyok rá kész, de soha nem is leszek. Érdekelne, ti hogy döntenétek a helyemben.
Még van időm megrágni a dolgot, az orvos szerint maximum 5 hetes terhes lehetek.
"nem ismered, úgy hiszed, hogy szeretné a babát. Hát ez édes. "
Igen, sajnos én egy olyan gondolkodású ember vagyok, aki jóhiszeműen azt hiszem, hogy az ember szereti a saját babáját. Ha te másképp gondolkodsz, akkor sÍrhatsz is, mert elég feketén látod a dolgokat.
Egy rohadt szót nem írtam karrierről.
Egyáltalán nem akarom lebeszélni a babáról, de az zavar, ha mások azt mondják neki, hogy vállalja, mert szerintük minden csodás lesz. AMIT NEM TUDHATTOK.
Lehetsz jóhiszemű, de buta ne legyél. Sajnos nem minden anya szereti a gyerekét - te nem olvasod a kérdéseket, amiket kiírnak?
26 nem olyan kevés. pont jó
és nagggyon jónak fogod ítélni 10 +++ év múlva!
ha nem akarod megtartani, akkor add nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!