Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Tanácsokat...

Mit csináljak? Tanácsokat kérek nem pedig lehurrogását

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy múlt hónapban mikor együtt voltunk a barátommal kiszakadt a gumi. Nem mentünk el esemény utániért,mert egyikünknek se volt pénze,bíztunk benne h nem történt baj. Ám most késik. 2 napja kellett volna megjönnie.

Mind ketten dolgozunk de otthon lakunk. 4 éve vagyunk együtt,én 24 vagyok ő 25 éves. Nekem itthon az egész fizetésem be kell adnia a közösbe hogy ne vigye el a bank a házat és élni tudjunk. Ő is elég sokat ad le,egyikünknek sincs tartaléka.

beszéltünk arról hogy mi legyen,ha holnap reggel a teszt azt mutatja h terhes vagyok. Ő megtartaná,és én is szeretném. Mert már azért elég idősek vagyunk hozzá,jól megvagyunk, és félek is az abortusz következményeitől(mi van ha többet nem lehet gyerekem?). Ha mindketten elköltöznénk otthonról és összeköltöznék egy albérletbe megtudnánk élni,fenn tudnánk tartani magunkat és a babánkat is.

De ha én elmegyek anyukám a fizetéséből képtelen lenne a lakást fenntartani,élni. És az ő anyukája is ilyen helyzetben van. Nem megoldható hogy egyikünk otthonában költözzünk össze. És anyagilag azt sem tudjuk bevállalni hogy ha elmegyünk tovább támogassuk a szüleinket. Vagy hogy velünk jöjjenek,mert az adósság attól még ugyanúgy megmarad és fizetni kell.

Bűntudatom van,és lelkiismeret furdalásom,mert azzal ha mi családot szeretnék tönkretesszük az anyukáinkat. Nem nézhetjük azt h éheznek,nincs hol lakniuk!

2012. ápr. 13. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
95%
Egyikőtök sem pesztrálhatja élete végéig a szüleit. Nekik el kéne költözniük és vagy kisebb lakást venni vagy albérletbe vagy bármi. Mégis hány éves korotokig akartok így élni, hogy tartalék nélkül semmit sem tudtok tervezni?
2012. ápr. 13. 16:25
 2/78 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Szerintem ezen ne agyalj, várd ki a teszt eredményét. Ha az pozitív, na utána kezdj el gondolkodni.

Apukátok?

2012. ápr. 13. 16:25
 3/78 anonim ***** válasza:
100%

Nehèz helyzetben vagytok, az biztos... Mindenesetre vàrjuk ki a holnapot... mit mutat a teszt :)

ès mind2 esetben, valamilyen mòdon, de biztos orulni fogtok..

Amùgy meg az esetetekben, szerintem le kell ulnotok, akàr a szulokkel egyutt ès kitalàlni valami megoldàst, ami kivitelezheto... Mièrt nem tudtok valamelyik szulonèl lenni?

Tudom nem ez az àlma egy pàrnak sem, hogy gyerekkel anyucinàl vagy anyòsnàl lakjon, de amìg nincs màs lehetòsèg, mèg mindig jobb, mint egy abortusz, vagy albèrlet a babàval, de anya ès anyòs fedèl nèlkul.

Mi is a pàrom szuleinèl lakunk mèg, nem orulok neki, de turelmes vagyok, s tudom elobb-utòbb lesz jobb is...

2012. ápr. 13. 16:26
 4/78 anonim ***** válasza:
80%
Én mondjuk azt nem értem, hogy ha esemény utánira nem volt pénzetek, akkor majd a gyereket felnevelni hogy lesz?
2012. ápr. 13. 16:29
 5/78 anonim válasza:
2%
tartsátok meg! mindenre lehet találni megoldást de ha elveted arra már nem
2012. ápr. 13. 16:30
 6/78 A kérdező kommentje:

Mindkettőnk otthona elég kicsi,és nem igaz a mondás hogy ahol kettőnek jut ott jut a harmadiknak is.. sajnos.

Ha külön lennék a szüleinktől lenen pénzünk,egyikünk pénze menne az albira,meg a rezsire,a másikunkéból meg tudnánk élni,gyereket nevelni.

Azért nem volt pénzük mert én nekem az egészet be kell adnom a közösbe,a barátomnak meg nem sok marad 10-15 ezer ft amivel rendelkezhet. Nagyon hó vége volt,nem volt már pénz esemény utánira.

Én érzem hogy terhes vagyok egyébként... csak egy belső megérzés,nem fizikai mielött erre gondolna valaki

2012. ápr. 13. 16:34
 7/78 anonim ***** válasza:
100%

Az ember sok mindent beleérez a dolgokba egyébként.

Azt sem mondtad, hogy oké, kiszakadt a gumi, de aktus végén? Vagy még az elején? Mennyire voltál termékeny időszakban?

Én be sem vennék esemény utánit, ha mondjuk aktus elején szakad a gumi és vérzés előtt vagyok 3 nappal.

2012. ápr. 13. 16:35
 8/78 anonim ***** válasza:
100%
Rágom itt a gittet, de csak az a megoldás, ha ti összeköltöztök, mert másképpen úgyis oda kell adnotok a fizetéseteket, és akkor semmi nem marad a babára.
2012. ápr. 13. 16:36
 9/78 A kérdező kommentje:
Mindkettőnk szüleinek sok az adóssága,lakáshitel,közüzemi tartozások... Mi 2 éve ,a barátomék pedig 1,5 éve árulják a lakást,sikertelenül...
2012. ápr. 13. 16:37
 10/78 A kérdező kommentje:
a végén vettük észre h kiszakadt,a menstruáció utáni napokban volt.
2012. ápr. 13. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!