Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészültem! Tudnátok tanácsok...

Kikészültem! Tudnátok tanácsokat adni nekem?

Figyelt kérdés
Anyámnak van egy sokkal fiatalabb fiúja...eddig minden rendben ment.De most azt akkarják h hetente minimum 2x vagy 1x aludjak a bátyáméknál...igen 11 éves vagyok és nagyon anyus és anyuval alszom.hétvégén mindig megyünk átt és azt akkarják h 1x mindenhónapban ne menjek...K.O-n vok.Ki vok ;-(
2011. dec. 22. 18:02
1 2
 1/11 anonim válasza:
Fogadd el
2011. dec. 22. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
lassan ideje felnőni
2011. dec. 22. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
mi van?
2011. dec. 22. 18:05
 4/11 anonim válasza:
Sajnos ez nálunk is így megy. El kell szakadnod anyukádtól egy picit és megkell vele beszélned. Mert neked van igazad , de ha a fiújával akar egy kisebb ideig lenni hagyd .Mondjuk 3 napig és akkor utána tiéd a terep. Hidd el ez nálam is bevállt ;)
2011. dec. 22. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
mondjuk lehet anyukádnak van szexuális élete és nem előtted akarja rendezni...
2011. dec. 22. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam is pont 11 éves, és féltékeny. Az sajnos baj, hogy együtt is alszotok, nem ártana külön szoba, akkor könnyebb helyzetben lenne anyukád. Nektek még nehéz megérteni, de egy felnőtt nőnek szüksége van párra. Viszont gyerek mellett még randizni is elég nehézkes, és másképp nem tudják megoldani. Hidd el jobban jársz, ha elfogadod, pláne ha nem vagy ott! Hagynod kell, hogy anyukádnak legyen magánélete, neked is jobb lesz, ha ő boldogabb. Ha féltékenykedsz és műsorozol, neki okozol lelkifurdalást, és titkon mégis csak haragudni fog rád, amiért útját állod a boldogságának.
2011. dec. 22. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Előző vagyok, megjegyzem én a 11 éves fiamat igyekszem minél távolabb tartani a nettől, neked sem kéne még itt kérdezgetned. Pláne hogy kaphatsz csúnya válaszokat, amikkel nem is tudsz mit kezdeni. Egy kisfiú nem tudja azt a fajta szeretetet megadni, amit egy pár.
2011. dec. 22. 20:24
 8/11 anonim válasza:
23%
Utolsónak az utolsó mondata.. Szégyen. Szerintem egy gyerek több szeretet ad bárminél, még ha nem is basz meg. Ha ezt a gyermeked látná. Nézz magadba. :)
2011. dec. 25. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
21.44-es! Azt a FAJTA szeretetet és nem az olyan ERŐS szeretetet. És igen, lehetnek igényei egy szülőnek is.
2012. jan. 27. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Attól még hogy valaki anya és imádja a gyermekét, attól még nő is, akinek szüksége van a párjára.

11 évesről beszélünk, nem egy 2 hónapos anyatejes csecsemőről. Ha anyuka kiegyensúlyozott, akkor sokkal jobb a gyereknek.

Épp elég mártíranyu van, aki évekig csak a gyerek szolgálatában áll 24 órán át, nem lesznek barátai, majd rátelepszik a gyerekére amikor az felnőtt, mondván, hogy feláldoztam magam miattad.

Egy egészséges szülő-gyerek kapcsolat folyamatosan átalakul.

2012. febr. 8. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!