Miért van annyi elhizott feleség? Mig vannak csinik is több gyerek után
A mai anyagi helyzetben vajon hànyan engedhetik meg maguknak, hogy a legegészségesebb, drága kajàkat/hozzávalókat vegyék le a boltban a polcról? Ki tud pénzt áldozni konditeremre? Hányan vannak, akik állandòan túlòráznak, hogy be tudják fizetni a rezsit és legyen mit enni? Sokan annak is örülnek, ha nem viszi a bank a feje fölül a lakàst vagy épp ki tudják fizetni az albérletet.
Az időről nem is beszélve. Napi 9-10 òrát elmegy a munkàval és az utazàssal, utàna foglalkozni a gyerekkel, háztartàst vezetni és már ott vagyunk, hogy este 9 òra. A férjeddel is szeretnél kettesben lenni, majd örülsz, ha alszol 6 óràt. Mégis mikor? Ès miből?
Nem csak sok elhízott feleség van. Egész országok elhízottak. Ez a 21. század népbetegsége.
Én semmit nem tettem szülés és szoptatás után, hogy visszanyerjem az alakomat. Vagyis annyit, hogy imádok kirándulni és túrázni.
A fogaim nekem is tönkre mentek, toldozgatom-fótozgatom, de legszívesebben altatásos magánklinikára mennék, csak sajnos nincs rá kerek. (Kb. 300 ezer lenne).
A cicim 2 év szoptatás után szinte teljesen felszívódott. Ennek ellenére elflangálok melltartó nélkül, elfogadtam, hogy ekkora. A világ összes kincséért sem csináltatnám meg, annyira félek tőle.
Viszont 180 centi vagyok és 57 kiló. Nagy nehezen híztam 3 kilót, most azon vagyok, hogy megtartsam.
Ahol dolgozok nem annyira fontos a megjelenés, pedig nem a szalagnál állok 3 műszakban.
27. és 30.-as válaszadók!Kikérem a 16 évesek nevében,mi nem vagyunk ilyen egysejtűek,mint a kérdező!
Üdv.:16 /L
Egy napi étkezésem: pár falat kakaós csiga, mert a többit a kisfiamnak szoktam odaadni. Aztán 2 szelet melegszendvics (zsírszegény margarinnal, pár szem szalámival), 1 kis tányér leves, később mondjuk 1 kis tányér főzelék, 1 fasírttal, kenyér nélkül, vacsorára 1 szelet kenyér almával. Szerinted ez sok?
Mégsem vagyok vékony.
Nekem 3 gyerekem van,de soha nem voltam elhízva.,pedig nem koplaltam és nem is jártam edzőterembe.
A terhesség alatt sem ettem többet,mint azelőtt. Így nem is híztam sokat a szülésig.
A gyerek mellett,ha a háztartást is ellátod,nem nassolsz,csak normálisan eszel mindent,akkor nem hízol el.
Kedves kérdező, amúgy miért teszel fel kérdést, ha senkinek nem tudod elfogadni a válaszát?
Lehet, hogy neked tökéletes az alakod, viszont ostoba vagy. Én nem szeretnék veled cserélni :D
Ja én is most látom, hogy 4 gyermeket szültél és 30 éves vagy. Ezekszerint korán kezdted a szülést, ez is jó a szervezetnek. Fiatalabb korban a test is hamarabb visszazökken szülés után, mint idõsebb korban.
Nagy hülyeségnek tartom, hogy a férj azért hagyja el a feleségét, mert sulyfölösleg van rajta!Ott már eleve problémák vannak, és igazából nem is szerethette.
Gratulálok neked, a 4 gyermekedhez, de kétlem, hogy ilyen felfogással ennyi gyereked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!