Miért van annyi elhizott feleség? Mig vannak csinik is több gyerek után
Személy szerint én elhiszem, hogy vannak akik betegség miatt kövérek.
Viszont azt nem hiszem el, hogy 100 kövér emberből 98 betegség miatt kövér!
Igenis nagyon sokat esznek, az meg a másik része a dolognak, hogyha valaki tesz azért, hogy vékony legyen, akkor azt mondják, hogy az illető anorexiás, gebe, stb...
Egyébként ha valaki elmondása szerint keveset eszik és kövér, akkor a szervezete miből állítja elő a zsírt???
Valószínűleg a kevés kaja mellett még annál is kevesebbet mozog.
Vagy keveset eszik, de hízlalót.
Vagy, ami a leggyakoribb, a folyadékokat nem figyeli. Söröcske, borocska, mind hízlal. 100 ml tejben van asszem 46 kcal. De itt van most nekem kéznél egy NesTea-s üveg: ha valaki a nap folyamán eliszogat egy 1,5 l-es üveggel, az már 435 kcal. És még jól sem lakott.
Catalina, ha ennyire foglalkoztat ez a téma, akkor
menjél el duci-tréningesnek, vagy gyilkoljál le minden kövér embert a környezetedben.
Nekem is vannak kövér barátaim, ő dolguk, nem rágódok ezen nap, mint nap, vékonyságom glóriájával a fejem tetején.
Én a szerencsések táborát szaporitom. 4 szülésen túl is 55 kg vagyok és hát elég jól nézek ki, ahhoz képest, hogy hát azért 4 terhességet kihordtam. Imádok enni és eszek is. Jó géneket örököltem. Ennyi. Ott a nővérem aki 100 kg. Hát szeret enni, kétség nem fér hozzá, meg hát kissé lusta is. De ő viszont a másik géneket örökölte a családból, nem kizárólag a kaja teszi nála, bár 70 százalékban biztosan. Keveset mozog. Én sem tornázom, de a gyerekek, háztartás mellett azért van mit csinálni.
És igen, nem csak elhizott feleségek van!
Egyébként a nővérem 1. férje mindig imádta, ahogy kinéz, mégis elhagyta. A mostani is imádja úgy ahogy van, reméljük igy is marad.
Van az, aki utána már csak a gyerekkel foglalkozik, apuka megtartva, most már elengedhetem magam kategória.
De sztem a nagy többség az, aki egyrészt baromira nem szerencsés genetikailag, másrészt munka és gyereknevelés mellett nagyon nincs ideje tornázni meg fitneszterembe járni (és azért egy idő után, ahogy az ember idősödik, ált. úgy lassul az anyagcseréje, és úgy lesz egyre nehezebb leadni a kilókat, és már nem fog az működni, hogy na, akkor nem eszem sütit x napig, és ennyi, akkor bizony már mozogni is kell hozzá)... akkor aztán ott van az, hogy a család többi tagjára is kell főzni (mármint most egy átlagos családról beszélek, nyilván nem az az átlag Mo.-n, akinek minden nap van pénze rendeltetni kaját meg házvezetőnőre bízni a lakást), akkor nagy nacera, ha magának külön főz, és egy fejlődésben levő gyerekkel vagy egy pasival ált. nem lehet azt megtenni, hogy heti 1x hús, akkor is csak sovány csirkemell :D. Na. Ja, és az sem árt, ha van pénz a bio, egészséges kajákra. A szülés után is jól kinéző nőknek a nagy része genetikailag szerencsés vagy tényleg van arra ideje, hogy heti 3-4x lemenjen a konditerembe vagy otthon tornázzon (gyerek mellett...). Persze nem azt mondom, hogy az nincs benne a dologban, hogy rendes étrendet folytatnak, mert de. És aki egész nap csipszet eszik meg kólát iszik a tévé előtt, az naná, hogy nem lesz cérnavékony, nem is ezt reklámozom :D.
Szerintem ez alkati kérdés is. Én 2 gyerek után ugyanannyi vagyok mint 10 éve.Hiába a szoptatás, nasizás, na persze ha egész nap eszik valaki akkor ne csodálkozzon:)
Sokat számít ha van segítség a háznál, mondjuk mindig ott van anyu,anyós, min.sterssz stb. akkor jönnek a kilók biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!