Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van annyi elhizott...

Miért van annyi elhizott feleség? Mig vannak csinik is több gyerek után

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 09:59
 91/139 anonim ***** válasza:
89%

Heh :D jól van!

Elhízott anyukák figyelem! Ezentúl soha semmit ne egyetek, csak vizet igyatok, mert a kedves kérdezőnek bántja a szemét az, hogy a Földön vagyok!

(lehet, hogy a férjed orvos, de arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy van e érettségid. Ezek szerint nincsen, gratulálok!)

2012. márc. 18. 14:07
 92/139 anonim ***** válasza:
89%
Hát érdekes lehet nálatok egy ebéd, ha az a téma, hogy idegen emberek hány kilósak. Szép kis pár lehetsz te meg a férjed.
2012. márc. 18. 14:07
 93/139 anonim ***** válasza:
90%

"Kedves" Kérdező!

Szeretném ezúton is megköszönni hogy kitöröltetted a válaszom, mert úgy néz ki nagyon is bökte a csőröd.

Leírom mégegyszer a többiek kedvéért és csak hogy téged bosszantsalak, én vagyok az, aki azt írta hogy nem az a fajta vagyok aki vasággyal együtt nyom 20 kg-ot, de a 90-es körön belül mozgok.

Sportolok minden héten!

Nem zabálok, normálisan étkezem. Vacsorára szinte sohasem eszem semmit.

Mégsem tudok fogyni.

De magasról lesz@rom a te és a férjed véleményét, és hidd el nem te vagy a világ közepe.

Egyébként pedig mindenki először a saját szemetesén kapirgáljon, csak azután nyilatkozzon ki a "buta asszonyság".. mert a férjed helyében én nem lennék olyan büszke az agyi képességeidre...

2012. márc. 18. 14:20
 94/139 anonim ***** válasza:
92%
Egy korábbi kommentedben azt írtad, hogy egyetlen pasinak sem jönnek be a ducibb nők, csak vannak, akiknek nem jutott más. Hát kérlek, szerintem meg egy orvosnak (aki ugyebár értelmiségi lenne, vagy mi a szösz) meg nem hiszem, hogy bejönnek a buta, primitív és tudatlan nők, de úgy látszik, a férjednek nem jutott más. Elnézve az írásodat, ez elég egyértelmű.
2012. márc. 18. 14:23
 95/139 anonim ***** válasza:
88%

Orvos??? WOW!!!!

Elhízott orvosok nincsenek, ugye?

Mondd már meg, mi a szakterülete, hogy véletlen se tévedjek be hozzá!

2012. márc. 18. 14:28
 96/139 anonim ***** válasza:
69%

Mert a feleség elsősorban anya akar lenni szülés után, nem nő.

Azt tapasztaltam a környezetemben, hogy vannak anyukák, akik 8-12 óra munka és gyerek mellett is képesek visszanyerni az alakjukat. Nyilván nem 1-2 hónap alatt, hanem több idő kell, de aki elszántan küzd annak sikerül.

Aki meg letojja milyen a külseje, az nem is tesz semmit.

10 férfiből akinek duci a felesége/gyereke anyja legalább 7 félrelép.

Lehet azzal ámítani magunkat, hogy a párunknak úgy is tetszünk, hogyha felszedtünk pár kilót.

Szerencsére nem vagyok elhízva, de látom és tudom, hogy a duci nők párjai mindig félretekingetnek. Amíg nem buknak le a pasik, addig hangoztatják, hogy szeretik a párjukat akkor is ha túlsúlyos.

2012. márc. 18. 15:06
 97/139 anonim ***** válasza:
25%

Tényleg sokan nagyon elhanyagolják a kinézetüket és igénytelenek lesznek szülés után.De elsősorban nem a testsúly hanem egyéb dolgokról van szó.

És sok nő csodálkozik hogyha a férje/párja nem kívánja őt meg félre lép amikor a nő igénytelen lesz.Én sem kívánnék olyan férfit aki elhízik.Persze 5 kg felesleg az nem tragédia onnantól segíteni kell neki , ösztönözni hogy fogyjon le.A külső nagyon fontos , bárki bármit mond.Az egyik legnagyobb érték a szépség és a fiatal/fiatalos kinézet.

2012. márc. 18. 15:12
 98/139 A kérdező kommentje:
Van érettségim sőt diplomám is. Gondolod a férjem elvett volna valakit enélkül? De nem ebben dolgozom.
2012. márc. 18. 15:18
 99/139 anonim ***** válasza:
97%
Szóval a férjed szerint az számít embernek, aki rendelkezik diplomával? Így már értem, teljesen összepasszoltok. Mondjuk azt kevésbé, hogy diplomával hogy a fenébe lehet ilyen ocsmány a helyesírásod.
2012. márc. 18. 15:21
 100/139 anonim ***** válasza:
1%
Ki a francot érdekel a helyesírás?Attól senki nem lesz több vagy jobb ember hogy helyesebben ír.A magyar nyelv nehéz , fogjátok fel , még azoknak is akiknek ez az anyanyelvük.Én is diplomás vagyok mégis ejtek helyesírási hibát.Ez van.
2012. márc. 18. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!