Miért van annyi elhizott feleség? Mig vannak csinik is több gyerek után
1, vannak olyan férfiak, akik a nagydarab nőkre buknak, nekik ők a csinik (én ez a kategória vagyok/leszek)
2, felmentek a kilók és nem tudták vagy nem akarták leadni
Heh :D
Egyrészt mert valakinek semmit nem kell otthon, munkahelyén csinálni és bőven van ideje magával foglalkozni.
Másrészt pedig nem mindenki olyan, hogy szül és rá 6 hétre már a kifutón lejt végig (mint Heidi Klum). Igen, sajnos vannak olyan adottságú hölgyek, akiknek a fogyás pl sokkal lassabban megy. Plusz ehhez hozzájön, hogy adott esetben egyedül látják el a gyerekeket, a háztartást. Persze, hogy nem az az első dolga, hogy belője a séróját meg műkörmöshöz járjon. De bárhogy is, nem értem mi közöd van ahhoz, hogy kinek milyen a testalkata...
Sokszor magát a nőt nem érdekli, hogy néz ki.
De nagy szerepe van ebben a férjnek is. A "hagyományos" családban, ahol minden munka a nőre hárul, míg a férje 8 óra munka után lehuppan egy sörrel a tévé elé, mondván ő fáradt, a feleségnek általában egyszerűen nincs ideje ügyelni magára (mivel 12-14 óra munka után már nem fog elmenni este nyolckor edzőterembe). Szóval kettőn áll a vásár.
Miert van ennyi elhizott ferj? Mig vannak idosebb korosztalyuak, akik csinosak, de mar elertek egy bizonyos kort!
TEhat ezt igy elvalasztani kulon nem lehet, mivel nem fugg a nemtol, tehat esetleg igy mar bantva lett a feleseg, akire sokkal tobb feladat harul, hiszen szult, gyermeket nevelt, es htb-i robotkent is mukodik, ezert talan nincs lehetosege, lelki e reje ahhoz, hogy onmagaval foglalkozzon pl.
De mi tortenik a masik nemnek a kepviselojevel, akire mar kevesebb feladat harul, de elhizik, sorhasa van, szinte nem kivanatos kulsot fog mutatni! TEhat vannak igenyesebb, s igenytelenebb emberek, de vannak olyanok is, akik onhibajukon kivul sajnos elhiznak pl., betegek lesznek pl.
Én itt az alakról beszélek nem arról körmöshöz jár e. Mert az nem érdekel. Szerintem csak a kaján mulik miért esznek annyit? Akárki akármit mondd ha nem eszik valaki sokat nem is hizik mert lehetetlenség. Aztán csodálkoznak ha a férjük levseréli egy vékonyabbra.
Ja és senkinek nem a nagydaráb a zsánere max az jutott neki. Nézzétek meg a hajdu peti szb celebet láttok valakit magydarab növel? Nem . Mert ők válogathatnak
Dejó, hogy ismered a Föld összes férfijának az ízlését. De komolyan.
Rajtam volt súlyfelesleg, megismertem a páromat, elkezdtem tornázni, futni, egy hónap múlva megkérdezte, hogy ugye nem az a célom, hogy 50 kg-s legyek? Mert ő azt szereti, hogy van rajtam mit fogni.
Feleség még nem vagyok.
A környezetemben azt tapasztaltam hogy "háború" van az anyukák között.Azt a nőt akik vissza tudja állítani a kinézetét szülés/szülések előttire azt a másikak kiutálják , irigykednek és azt feltételezik hogy rosszul bánik a gyerekével , meg biztos nem érdekli a gyereke és azért jut ideje magára.
Hogy őszinte legyek én vállalkozó vagyok és adnom kell megjelenésemre , külföldi emberekkel is szoktak tárgyalni.jelenleg 42 éves vagyok és 3 gyermekem van.A külsőmet nem volt könnyű visszaállítani azt megmondom , sok edzésbe , időbe és pénzembe került.Még plasztikai műtéteket is igénybe vettem , meg a fogaimat is ki kellett cseréltetnem mivel 3 szülés nagyon megviselte.Volt aki ellenszenves volt velem ezek miatt de nem nagyon érdekelt , nekem sikerült a testemet visszaállítani , nem látszik rajtam hogy szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!