Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van annyi elhizott...

Miért van annyi elhizott feleség? Mig vannak csinik is több gyerek után

Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/139 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kerdezo! Itt azert te eleg onzoen nyilatkozol errol, hiszen vannak emberi tipusok, teltebbek, es a szikarabb alkat, ez nemtol fuggetlenul pl., es itt jonnek, az izlesek, hiszen van, aki a teltebbet szereti, es van, aki a vekonyat, tehat hasonloan az izekkel, hogy te szereted az edeset, de en mar a savanyuert vagyok oda, tehat ezt igy velemenyezni nem lehet.

VAnnak tarskereso oldalak, ahol kifejezetten a molett tarsat keresik pl., mivel neki ez lesz "izgato"! TEhat lehet csinos es kivanatos egy molett, de a masik is, aki vekony, itt lenyeges, hogy csinos, formas legyen a test, hiszen mindketto leeht csunya, izlestelen, formatlan!

VAn aki a noi mellekket hasznalja arra, hogy elbujjon, tehat itt a nagyobb mell fog ervenyesulni, de van, akinek a pici, formas mellekre van igenye, mivel ez fogja izgatni pl.

2012. márc. 18. 10:37
 12/139 A kérdező kommentje:

Vékonyból kövér ja ha sokat zabál.

Milyen mütéteid voltak? Na ez már szimpatikus hogy mindent megtettél

2012. márc. 18. 10:38
 13/139 anonim ***** válasza:
93%

Az, hogy neked mi tetszik egy dolog, az pedig, hogy a többi férfinak mi pedig egy másik dolog. Ízlésnek hívják, mindenkinek van és mindenkinek más. Igen is vannak olyan férfiak, akik a teltebb nőket kedvelik, nem csak azért, mert ez jutott nekik. Nagybátyám igazi macsó, azt kap meg akit akar, mégis egy molett nővel él együtt. Mert az tetszik neki, őt szereti.

Azt pedig egy percig se hidd, hogy mindenkinek olyan könnyű egyik pillanatról a másikra visszafogyni, visszanyerni a régi alakját. Igen sokan vannak, akik ha megtehetnék szintén bevállalnák a plasztikai beavatkozásokat, de sajnos ezt nem tehetik. Hogy kevesebbet egyenek? A hason kinyúlt bőr nem lesz kisebb attól, hogy nem eszik olyan sokat. Ez is egyénre jellemző, de barátnőm nagynénje pl 4 éve szült, szépen visszafogyott, de egy percre sem tagadhatja le, hogy szült még 20 kiló ruhában sem, mert annyira megereszkedett a hasán bőr. Ezt pedig csak plasztikai műtéttel lehet korrigálni. De attól, hogy valaki keveset eszik még nem lesz szép az alakja ám. Attól még ugyanúgy löttyedt lesz, lógó mellekkel adott esetben. Az edzéstől lesz valakinek szép feszes combja és feneke. Tehát nem olyan egyszerű ám, mint ahogy te a kis világodban ezeket elképzeled. De akárhol utánaolvashatsz, a sikeres fogyás titka az étrend és az edzés jó kombinációja.

2012. márc. 18. 10:40
 14/139 anonim ***** válasza:
93%

Vannak nõk,akik szomorúak és az ennivalóban keresik az örömüket.A másik pedig akarat kérdése, hogy ki, hogyan tudja megvonni magától a finomságokat. Nekem igazából nem volt idóm elhizni a szülés után, mert olyan sok tevékenységem volt. Mindent segitség nélkül láttam el.

Vannak elhizott nõk boldogok és kegyensúlyozottak, most mindenkinek piszkafának kellene lennie?

A bátyámnak kimondottan a magas húsos nõk tetszenek, olyan is lett a felesége.

2012. márc. 18. 10:43
 15/139 anonim ***** válasza:
56%

Milyen műtéteim?

Volt egy mellfelvarrásom , zsírleszívásom , hegkorrekció a császármetszés miatt.Meg 1 éve volt egy arcfelvarrásom , de az nem csak a szülés miatt.Nagyon sokat edzettem , de volt ahonnan nem ment le a zsír sehogyan , ezért kellett a zsírleszívás.A melleim meg 3 szoptatás után iszonyúan megereszkedtek.A fogaim esetében az orvos egyet betömött , másik kettő meg kilyukadt , így korona került az összesre.

Hiába , 3 szülés teljesen kiszív minden tápanyagot a szervezetből.Sok embernek ezért hullik a haja szülés után.A fogak elromlanak , a bőr megereszkedik és még sorolhatnám...

2012. márc. 18. 10:46
 16/139 anonim ***** válasza:
87%

Kedves utolsó ne riogasd ennyit a szülni készülóket!

En is szültem 2 gyermeket, a hasam nem ereszkedett meg, még kondiba sem futottam, viszont azt megtettem, hogy szülés után néhány felülési gyakorlatot csináltam, a melleim egyáltalán nem ereszkedtek meg szoptatás után sem. Gondolom ehhez alkati kérdés is hozzájárúl. Az evésemmel vigyáztam nem 2 helyett ettem.

Szóval nagyon sokszor akarat kérdésbõl tevõdk minden össze.

2012. márc. 18. 10:58
 17/139 anonim ***** válasza:
92%

Vékonyból kövér, ja ha jó sokat zabál.

Meg, ha olyan betegsége (pl. pajzsmirigy) van, vagy olyan gyógyszert (pl. steroid) kell szednie, amitől elhízik, és nem tud lefogyni, hiába szeretne.

Tudod a világ nem csak fehér és fekete, te meg nőj fel, mert értetlen, gyerekes a gondolkodásod!

Édesanyám pl. világéletében vékony nő volt (szülés után is), aztán az SLE miatt már steroidos kezelésre szorult, és életmódbeli változtatások nélkül, szimplán a gyógyszer hatására hízott, vagy 20 kilót.

Más: van, aki szülés után négy nappal nuku fogyózás-mozgás mellett is majdnem ugyanannyi, mint várandósság előtt volt, és akad, aki szigorú diéta-mozgás mellett is nagydarab.

2012. márc. 18. 11:02
 18/139 anonim ***** válasza:
88%

Hát tudod mit? Neked a vékonyak tetszenek, oké.

Nekem meg azok, akik tudnak helyesen írni meg értelmesen fogalmazni, így nem is kell attól félni, hogy rád akarnám erőltetni a "felesleges" kilóimat. :)

2012. márc. 18. 11:05
 19/139 anonim ***** válasza:
81%

Tévedésbe vagy esve, hogy valaki azért kövér, mert sokat eszik!!!

Fiatal koromban rengeteg sült krumplit, hamburgert, rántott sajtot, chips-et ettem, mégsem voltam soha 50 kg-nál több! Most kicsivel több vagyok, mint 60 kg és fele ennyit eszem, fele ennyire hizlaló kajából. Feleség vagyok és anya, tizenpár kg mínusszal szülés óta. Adok magamra, csinosan öltözködöm, sminkelem magam, ápolom a bőröm, a hajam és eszébe sem jutott a férjemnek elhagynia engem.

Míg van egy szintén anyuka a családban, aki 45 kg, nem ad magára, slamposan jár, na az ő férje igencsak félre kacsingat!

Az a nő, aki 3 gyerek után is vékony, annak vagy nincs mit ennie, vagy ilyen testalkat! Bármennyit is eszik, bármiből, mindig vékony marad. Na, az általad említett sztárok, akik ilyen nőcskékkel vágnak fel, azok pont ilyenek. Vagy fogalmad sincs róla, hogy mennyi erőfeszítéssel, ami rengeteg időbe, pénzbe kerül, legyen az plasztika néznek ki így.

Amikor nem bulizol, szórakozol, hanem megállapodsz, lelassulsz te is életvitel szempontjából, így a szervezeted is, tehát előbb felszaladnak a kilók. Ugyanannyi evészet mellett is.

És ugyanez a férfiakra is igaz. A férjem 72 kg volt megismerkedésünkkor, most 92. És még gyereket sem szült.:)

Egy nő, amikor anyuka is attól lesz csinos, hogy ad magára, nem attól, hogy hány kg! Majd nagy leszel rájössz! Mert most még egy gyerek vagy!

2012. márc. 18. 11:06
 20/139 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyesek se hiznak ha keveset esznek hozzá. Gondolkodjal már a viztől nem hizik az ember ha lassu az anyagcsereje egyen keveset en pl tegnapi kajam reggeli császárszalomna 2 szelet kenyér ebéd párolt hal zöldségekkel uzsonna 2 db szilvásgombőc vacsora 1 db mandarin igy nem hizik el az ember pedig eszik
2012. márc. 18. 11:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!