Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm le csórózott!...

A barátnőm le csórózott! Mondanál ilyet a párodnak?

Figyelt kérdés

Tény és való nem állok túl jól és jelenleg tényleg csóró vagyok,nem tagadom.De annyira nem csóró hogy ne tudjak neki venni egy csokor virágot vagy ne tudjam elvinni moziba vagy meghívni egy vacsorára vagy ebédre,ami marad kevés pénzem azt ráköltöm.Olyan is volt hogy nem volt otthon és az ország másik végén volt,én a maradék pénzemet arra költöttem hogy elvonatozzak hozzá és kb 20 ezer f volt a jegy.Igaz utána két napig nem ettem.:D

Ku.rva sz.arul eset hogy ezt mondta..Tudom hogy poénosan mondta,de nekem ez most nem volt poénos.Mindig jól kerestem é mindig volt pénzem,de mostanában sajna így alakultak a dolgaim.

2012. márc. 4. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
25%
Én már mondtam a páromnak, hogy:ruppótlan senki vagy! Még is 16 éve együtt vagyunk.
2012. márc. 4. 19:40
 12/62 A kérdező kommentje:

Mondd meg neki, hogy ha nem értékel téged, akkor keressen egy gazdagabbat.

Már mondtam neki.Mondtam neki ha nem tetszik keressen mást,de ha jobban állok már akkor ne jöjjön vissza sírni.

2012. márc. 4. 19:41
 13/62 anonim ***** válasza:
88%
Te mondtad, hogy viccesen mondta, nem kell kiakadni annyira. A párom az én nevemre íratott mindent, kocsit, nyaralót stb. Én is néha poénból mondom neki, hogy az. De azt érzed, hogy mire érti. Egyébként ő gazdag?
2012. márc. 4. 19:43
 14/62 anonim ***** válasza:
Na régen rossz, ha valaki már 'pénzedért szeret'. Nem értem, azért örülhetne, hogy ennyi mindent megteszel érte. Gusztustalan mondat volt tőle.
2012. márc. 4. 19:44
 15/62 A kérdező kommentje:

ma 19:43

Igen viccesen mondta,de mondta már azt is amikor nem viccesen mondta hogy neked sosincs pénzed.Nem gazdag,de a szülei nem állnak olyan rosszul,nem gazdagok,de azért van nekik.

2012. márc. 4. 19:45
 16/62 anonim ***** válasza:
85%

10. válaszoló vagyok, és megértelek.

Azt viszont nem értem meg, hogy egyesek szerint poén "lecsórózni" a másikat.

Én nő vagyok, de ha valaki lecsórózna, úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.

Csórónak, lúzernek, senkinek nevezni a másikat nem poén, hanem hatalmas bunkóság!

Egyszerűen vannak dolgok, amiket jó érzésű ember nem mond a másiknak.

Tapló, unintelligens dolog, és kicsit sem humoros!

2012. márc. 4. 19:48
 17/62 anonim ***** válasza:
27%
A nők kiharcolták az egyenjogúságukat , de csak ennek az előnyei kellenek nekik , a hátrányokat nem viselik.Pl ha egyenjogúság van akkor mi alapján fizet a férfi mindig mindent?!Az éttermi étkezést mozijegyet , fagylaltot?Úgy kellene hogy felesbe vagy hol a férfi hol a nő fizet.De amikor ez követne akkor a nők vonakodnak meg mondják hogy micsoda disznó ez a férfi hogy egy hölggyel nem udvarias és nem fizet pedig úgy "illene"Ha egyenjogúság van akkor tényleg legyen egyenjogúság és ne csak a nők előnyére.
2012. márc. 4. 19:49
 18/62 A kérdező kommentje:
Hát igen most amúgy is érzékenyebb vagyok,pontosan ezért és most még viccesen sem esett jól...Akinek az vicces annak kívánom hogy amikor sz.ar helyzetben van akkor csórózza le egy olyan ember akit szeret és aki elvileg szereti.Mert ha egy idegen mondja l.eszarom.
2012. márc. 4. 19:50
 19/62 anonim ***** válasza:
Miért nem szólsz, hogy nem poén? Mi közös kasszán vagyunk, de akkor abban a szituban röhögött, hogy lecsóriztam, bár ő 2* annyit keres, mint én.De szólj neki, hogy ez rossz neked és mivel csóri vagy, így mostantól neki kell fizetni mindent.
2012. márc. 4. 19:55
 20/62 anonim ***** válasza:
45%

Össze ne omolj :D

Nekem meg olyanokat szokott mondani 8 év után, hogy

Ostoba kisfa_szú fogyatékos sza_rházi paraszt, és hasonlók ;)

2012. márc. 4. 19:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!