A barátnőm le csórózott! Mondanál ilyet a párodnak?
Tény és való nem állok túl jól és jelenleg tényleg csóró vagyok,nem tagadom.De annyira nem csóró hogy ne tudjak neki venni egy csokor virágot vagy ne tudjam elvinni moziba vagy meghívni egy vacsorára vagy ebédre,ami marad kevés pénzem azt ráköltöm.Olyan is volt hogy nem volt otthon és az ország másik végén volt,én a maradék pénzemet arra költöttem hogy elvonatozzak hozzá és kb 20 ezer f volt a jegy.Igaz utána két napig nem ettem.:D
Ku.rva sz.arul eset hogy ezt mondta..Tudom hogy poénosan mondta,de nekem ez most nem volt poénos.Mindig jól kerestem é mindig volt pénzem,de mostanában sajna így alakultak a dolgaim.
Mondd meg neki, hogy ha nem értékel téged, akkor keressen egy gazdagabbat.
Már mondtam neki.Mondtam neki ha nem tetszik keressen mást,de ha jobban állok már akkor ne jöjjön vissza sírni.
ma 19:43
Igen viccesen mondta,de mondta már azt is amikor nem viccesen mondta hogy neked sosincs pénzed.Nem gazdag,de a szülei nem állnak olyan rosszul,nem gazdagok,de azért van nekik.
10. válaszoló vagyok, és megértelek.
Azt viszont nem értem meg, hogy egyesek szerint poén "lecsórózni" a másikat.
Én nő vagyok, de ha valaki lecsórózna, úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Csórónak, lúzernek, senkinek nevezni a másikat nem poén, hanem hatalmas bunkóság!
Egyszerűen vannak dolgok, amiket jó érzésű ember nem mond a másiknak.
Tapló, unintelligens dolog, és kicsit sem humoros!
Össze ne omolj :D
Nekem meg olyanokat szokott mondani 8 év után, hogy
Ostoba kisfa_szú fogyatékos sza_rházi paraszt, és hasonlók ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!