Ugyan miért kéne kimondani mindent, ami az ember esze ágába jut? Evidens, hogy a szerelem egy huzamosabb idő után megszűnik, helyesebben szólva átalakul, már más lesz, mint a kapcsolat újkorában, de azért jelen marad. Aki nem él álomvilágban, tisztában van ezzel anélkül is, hogy a fejéhez vágnák.
2012. jan. 20. 16:38
2/20 anonim válasza:
Előző válaszolónak: mert nők...
2012. jan. 20. 16:45
3/20 anonim válasza:
Tényleg felesleges olyan dolgokat kimondani, amik evidensek, tehát tudja a másik is, de mégis rosszul esne, ha hallaná.
Ez kb. olyan, mint azt mondani, hogy "hajj drágám, így 50 felé már nem vagy már olyan szép/sármos, és csinos/jótestű, mint 30 éve..."
2012. jan. 20. 16:47
4/20 anonim válasza:
Ennyire naiv nem lehetsz.Valóban azt hiszed,hogy a szerelem év tizedekig ,vagy életed végéig megmarad?
Én a páromat nagyon szeretem,soha nem hagynám el,de ez már nem az a szerelem ami 20 éve volt.De ez így is van jól,a szeretet egy sokkal erősebb kapocs.
A szerelem egy hormonális dolog,amikor még új a kapcsolat és a szemed előtt van a fehér köd .
Aztán később átalakul szeretetté,mikor évek alatt össze csiszolódtok,gyereket neveltek,együtt megöregszetek.
De ezt a fene nagy tini szerelmet ne várd el egy évtizedek óta tartó házasságban.
2012. jan. 20. 16:54
5/20 anonim válasza:
Szerintem ezt ne kell kimondani. Egy idő után alap lesz. :)
Anyukám sem állt azzal elő apunak, hogy már nem szerelemes belé 34 év házasság után. Minek, apu úgy is tudja! :)
2012. jan. 20. 17:05
6/20 A kérdező kommentje:
de én úgy érzem, hogy teljesen kihűlt a kapcsolatunk..és talán emiatt?
2012. jan. 20. 17:07
7/20 anonim válasza:
Te hagytad kihűlni, te nem akarsz már vele lenni. Egy egészséges kapcsolatban a szerelem szeretté alakul. Ha ez nincs meg benned akkor ott bajok vannak, mert nem tudsz szeretni.
2012. jan. 20. 17:14
8/20 anonim válasza:
Az nyilvánvaló, hogy a szerelem elmúlik(mindegyik, egytől egyig, még akkor is, ha olyan valaki olvassa ezt, aki pillanatnyilag éppen fülig szerelmes-.)))a szeretet jobb, mert a szerelmes elvárja a partnerétől, hogy tökéletes legyen(de legalább olyan, amilyennek ő elképzelte, mert ha nem, akkor csalódik)a szeretetben az ember nem vár el semmit. Szeretetben együtt tudok élni a párom horkolásával is, ő pedig a migrénemmel. A legjobb az, hogy míg ma ismerne meg valaki, egy ráncosképű öregasszonyt látna, de ő rámnéz és látja a fiatal lányt is akit évtizedekkel ezelőtt ismert meg.
2012. jan. 20. 17:15
9/20 mus musculus válasza:
Második; én is az vagyok...:D
2012. jan. 20. 17:18
10/20 anonim válasza:
Hát, na feleségem nekem egyszerűen megmondta. Öt percig simogatta a fejemet, aztán mellémült, és szépen elmondta, hogy már nem azt érzi, amit régen. Aztán két nap múlva elköltözött, azt sem mondta meg, hogy hová.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!