A barátom még mindig az exére gondol (azt hiszem), de nagyon szerelmes vagyok és nem szeretnék szakítani (21/L), mit tegyek?
Már féléve együtt vagyunk. Amikor összejöttünk folyton majdnem sírva beszélt arról, hogyan szakítottak a barátnőjével, ha talált róla képet, mindig sokáig nézegette azokat, szóval úgy tűnt nagyon hiányzik neki. Beszéltem is vele erről, nyugtatgatott, hogy már csak gyűlöletet érez, mert megcsalta őt a lány, de nem igazán tudtam elhinni, volt hogy élőben is összefutottunk és teljesen átváltozott a közelében: nem törődött velem, csak őt bámulta, alig hagyta hogy megöleljem... A kapcsolatunk elején sokszor mondta, hogy engem nem szeret annyira mint a legelső barátnőjét szerette(ez egy másik ex). Mióta kiderűlt, hogy ez az ex is megcsalta azt mondja, hogy engem szeret a legjobban, és nem akar elveszíteni, de én nem tudok túl lépni azokon a dolgokon amik az elején történtek.
A másik amiatt nem érzem, hogy szeret: tudom, nem vagyok egy bomba nő, de azért rosszul esik, amikor megjelenik valami koncerten egy dögös barátnő, és én le vagyok sz*rva...
De mindezek ellenére(én mindenről szólni szoktam, mindent megbeszélünk, ő is szól ha zavarja valami, de az én oldalamról nem ért semmit az hogy elmondtam neki mi bánt) továbbra is azt mondja, hogy nagyon szeret. Mit tegyek, hogy elhiggyem neki?
Ne hidd el neki, mert hazudik. Ne hagyd magad megalázni.
"A kapcsolatunk elején sokszor mondta, hogy engem nem szeret annyira mint a legelső barátnőjét szerette"
Én már itt dobtam volna. Nem is az a baj, hogy így van, de hogy képes volt az orrod alá dörgölni, az érzéseiddel mit sem törődve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!