Úgy érzem, már nem vagyok szerelmes, de szakítani sem "merek". Mit tegyek?
4éve vagyunk együtt, első komoly kapcsolat mindkét részről, már nem vagyok szerelmes belé, nem is hiányzik ha nincs velem. Néha úgy érzem ő is valami hasonlót érezhet, bár szerintem jobban szeret engem, mint én őt. De jó barátomnak tartom, és meg tudom vele beszélni a gondokat, bár elég gyakran veszekszünk, nem kell titkolóznom. De úgy gondolom ha ezt a bizonytalanságomat megosztanám vele azzal visszavonhatatlanul vége lenne a kapcsolatnak. De talán érzi hogy nincs minden rendben, ezért viselkedik velem kissé távolságtartóan.
Azt hiszem még most kellene szakítani mielőtt gyűlölködésbe menne át a dolog, de úgy valahogy mégsem merek. Félek hogy mi lesz ha szakítás után újra akarom őt.
Hogyan tisztázhatnám le magamban az érzéseimet, és hogyan szakítsak ha arra kerülne a sor? Gondolom sokan voltak már ilyen helyzetben.
23/L
A szerelem egy idő után elmúlik,nem lehet,hogy már a szeretet van jelen a kapcsolatban?Mert az teljesen normális.
Ha nem igy van akkor légy bátor és merj lépni.
Igen, én is valahogy így érzem hogy csak a szeretet. Ha nem szeretném akkor biztosan könnyebb lenne szakítanom. 23évesen azért vágynék kicsivel több szenvedélyre. Elég sokszor beszélünk egymással olyan hangnemben, hogy úgy érzem nincs meg köztünk az a tisztelet, ami egy kapcsolat alappillére.(a veszekedések eldurvulnak)
Közös terveink sem igazán vannak, de mégis csak ő nekem az első igazi szerelmem.
Ha szakítanék vele különösebb hátrány nem érne mivel nem élünk együtt, nincsenek olyan közös dolgaink ami miatt sokszor kellene újra találkozunk, de mégis nagyon nehéznek érzem.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!