Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrégiben összejöttem egy fiúval,12 éves, én pedig 15. De rájöttem, hogy nem vagyok belé szerelmes. és ezt elszeretném neki mondani. Vagy is szakítani szeretnék vele, de nem tudom, hogy mondjam meg neki?
Már bocsánat, de te hogy tudtál összejönni egy olyan fiúval, aki 3 évvel fiatalabb mint te??? Finoman mondd mg neki minél hamarabb... De ne játssz vele mert abból nem lesz semmi jó. És valld be neki az igazat!
15/L
Miért kell felnőtteset játszani?
"Ej ráérünk arra még" - Pató Pál is megmondta.
Most csak azért nem akarsz tőle semmit, mert 12 éves?
Gondolom, ha te lennél 12 éves simán ráakaszkodnál egy három évvel idősebbre, mert hát ti előbb értek.
Nekem is nagyon gyanús a kérdés valódisága, de ha az, akkor mondd meg őszintén mi a helyzet. Ha a felnőttet akartad játszani, annak az is része, hogy nehéz döntéseket hozunk meg.
nem akartam felnőtteset játszani..
azt hittem szeretem.. de.. rájöttem, hogy ez nem szerelem... hanem csak fellángolás, és inkább őszinte szeretnék vele lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!