Hogy mondtad meg a párodnak, hogy már nem vagy belé szerelmes?
elsősorban férj-feleség kapcsolat érdekelne.
Hogy mondtad meg hogy már nem vagy belé szerelmes, viszont nagyon szereted?
vagy megmondtad egyáltalán?
Az "elmúlik a szerelem" és a "kihűl a kapcsolat" nem ugyanaz, és nem feltétlenül jár együtt.
A szerelem mindig elmúlik, de a kapcsolat nem tud kihűlni, ha a két fél dolgozik rajta.
Na ezt nem szeretném átélni.Simizte a fejed ,rád nézett a nagy boci szemeivel és viszlát.Én lehet összeroppantam volna.
Az a baj,hogy a szerelem elmúlik és ezt nem akarják tudomásul venni.Újra ezt az érzést akarják átélni és ezért tovább állnak.Vagy megint szetelembe estek egy barátnő férjébe(mint a kolléga nőm)vagy egy munkatársba.
Maga a szerelemérzés elmúlik, de a szó szoros értelmében nem múlik el a szerelem, amit igazából nevezhetünk szeretetnek, de akkor semmi nem különböztetné meg egy baráti vagy pl. szülő iránt érzett érzéstől. Tehát én úgy gondolom a szerelem marad, csak a lángolás, a nagy izgalmak múlnak el.
Mi 7 hónapja élünk együtt a Párommal, és 13 hónapja vagyunk együtt. Most is rajongok érte, Ő az első, Ő férfiként az egyetlen. Jó vele lenni, hozzábújni, és ágybabújni. De nem őrülök meg, ha belép az ajtón, nem izzad a tenyerem, nem remeg a gyomrom, csak melegség önti el a szívem. Már nem úgy nézek rá, mint egy jó pasira, akit sikerült behálóznom, hanem egy társra, aki mellettem van az Életben. Szövetségesem, cinkosom, szeretőm és a legjobb barátom.
Úgy érzem, hogy ezek az érzések mind erősödni fognak és az erős kapoccsal majd azok a nagy heves érzések még inkább csillapodnak. De ez így van rendjén és semmi köze az elhidegüléshez. az egészen más.
Amikor elmúlik a lángolás a tűz heve nélkül nézel a másikra és vagy kell, vagy nem.
A szerelem, a lángolás csak eszközök, hogy vágyakozz megismerni, szövetségre lépni a másikkal. A cél a közös szövetség, nem a lángok.
szerintem. 23N
Az a helyzet, hogy sokkal több érzése van az embernek, mint ahány szava, hogy kifejezze, megnevezze őket. Mint a színek. Hány féle kék van pl.?
Elmúlik a szerelem és szeretet lesz belőle? Nem hiszem. Egyszerűen más árnyalata lesz az érzésnek.
igazából nem akarom én elhagyni a férjemet, nem akarok "pakolni".
De már nem szeretem úgy mint régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!