Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtad már a párodnak, hogy szerelmes vagy belé, közben nem is voltál az? Miért?
csaj v. fiú?
csajnak: igen ha ezt akarja hallani
fiúnak: igen ha nem akarod megbántani
nem, nem mondtam mert nem vagyok kétszínű köc$ög...
17/L
Nem mondtam és ilyet nem is tennék mert nem szabad más érzéseivel játszani!Volt egy párom egyszer aki imádott engem de én nem voltam szerelmes belé,mondtam neki,hogy nagyon kedvelem jól érzem magam vele,szeretem de ez nem szerelem,nem esett neki jól de értékelte azt,hogy igazat mondtam.Nem csaptam be.
22/N
én akkor mondtam, amikor a fiú elvette a szüzességem. először annyit mondtam szex után h "hát én hülye vagyok". aztán kierőszakolta belőlem a "szeretlek"-et. Utána megfogadtam, hogy nem mondom csak azért, mert hallani akarják. A jelenlegi partneremnek viszont csak egy fél év után tudtam kimondani, de akkor őszintén. És azt mondta, hogy a sok várakozás és küzdelem után a mennyországban érezte magát tőle-pláne, hogy szex közben mondtam.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!