Milyen különleges nevű ismerőseid vannak?
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, akinek a neve egyáltalán nem hétköznapi, és addig alig hallottam róla.
Ilyen pl. a Felícia, Angelika, Barna, Véda, Berta...
Nektek vannak ilyen nevű ismerőseitek? Ha igen, hogy hívják őket? Adnál ilyen nem hétköznapi nevet a gyerekednek?
45ös vagyok
Na eszembe is jutott, Szeráf, Tíria, Alida
Futólag ismertem Ruben, Jorje(horhe)
Ismerek Demetert (ráadásul a vezeték nevében is van 2 e)
Ismerősöm férje Aladár.
Van még az ismerőseim között Sámuel, Tivadar, Elemér, Emerencia, Elza (mind 40esek)
Azért tudnak néha a szülők. Egyik ismerős házaspárnál a gyerekek: Laura, Lívia, Luca.
Egy másik ismerősöm Huba, a testvére Tas (van még 2 testvérük, nem tudom őket hogy hívják)
Kedves 45-ös, Neked nagyon sok különleges nevű ismerősöd van.. még csoda, hogy észben tudod tartani a nevüket. :D
Amúgy a volt osztálytársamék 2-en lánytestvérek, most jön a 3. gyerkőc, elvileg ők is 'L' kezdőbetűsek lesznek mind. (A két lány Laura, és Lilla) :)
Nem lehet, hogy azt a másik két tesókat úgy hívják, hogy Kond, és Töhötöm? :-)))
Eteléről nem hallottam, csak Etelkáról, mondjuk nem igazán tetszik egyik sem, de köszönöm szépen a válaszokat! :)
Uhh, a Zulejka olyan fura hangzású. :S És az egyik nőnek ilyesmi a csúfneve, és az jut róla eszembe. Brrr. :S:D
Egyébként a többi nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!