Milyen különleges nevű ismerőseid vannak?
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, akinek a neve egyáltalán nem hétköznapi, és addig alig hallottam róla.
Ilyen pl. a Felícia, Angelika, Barna, Véda, Berta...
Nektek vannak ilyen nevű ismerőseitek? Ha igen, hogy hívják őket? Adnál ilyen nem hétköznapi nevet a gyerekednek?
hat en kulfoldon elek! igy en nem talalkozom az otthoni nevekkel!bar vannak itt is nemzetkozi nevek pl : Milan,Mate
erdekes nevek kozul pl : Neven,Jadran,ALexander,Aljosa,Nico,Ermin
a lanyok kozul pl: Anila,Melissa,Irina
ha kislanyunk szuletik Minea-nak fogjuk nevezni
Melyik országban élsz kint? :)
Egyébként Mirenea és az Alexander tetszik.
szlovén nevek!
a Minea meg azthiszem görög,de nem vagyok benne annyira biztos,még nem néztem teljesen utánna
Hú, ezek már nagyon extravagáns nevek, nem biztos hogy bevállalnám.
Mi a gráciát (mint fn) az úri kisasszonyokra szoktuk gúnyból mondani. A Minea nem olyan rossz, a hangzása is szép, de a Didina, meg a Polixénia....hááááát...
Eperke (így anyakönyvezhető, a beceneve az Eper :) )
Fülöp
Alfréd
van egy Franciska ismerősöm is, egy kislány, Ciska a beceneve
egyszer pedig találkoztam egy 50-es Angyalkával, de kiábrándító volt, inkább egy vasorrúra hasonlított szegény...
Lányok: Zora,Roberta,Boróka,Alma,Titanilla,Gitta,Násfa,Gerda
Fiúk:
Zénó,Nimród,Milos,Jason( utóbbi kisfiú félig indiai,osztálytársam volt),Timur
Más nem jut eszembe :)
Előző vagyok. Elfelejtettem írni,hogy ismerek Berillt,Mandulát,Tétényt,Tordát,Teklát,Darinkát,Adriát.A volt osztálytársam bátyja Jehan,vele már személyesen is találkoztam ötödikben.
Ezekből amiket írtam nem mindegyik tetszik,de úgy gondolom nem név alapján kell megítélni az embert. Az ismeretségi körömben eddig a Násfa volt a legcifrább, amit valaha hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!