Milyen különleges nevű ismerőseid vannak?
Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, akinek a neve egyáltalán nem hétköznapi, és addig alig hallottam róla.
Ilyen pl. a Felícia, Angelika, Barna, Véda, Berta...
Nektek vannak ilyen nevű ismerőseitek? Ha igen, hogy hívják őket? Adnál ilyen nem hétköznapi nevet a gyerekednek?
45ös vagyok
Spartakus nem magyar származású de itt él, Sólyom 100% magyar:) nekem nagyon tetszik, a Zselyke 4éve tetszett meg mikor egy 14-15éves lánnyal találkoztam és ez a neve. Még nincs úton, köv. hónapban már remélem úton lesz:)
Jácint, Szuli (magyar lány), Ármin, Jusztina, Karina, Alma
húú még van egy csomó de nem jutnak eszembe
Persze kinek mi a külölleges meg nem mindennapi
Pongrác, Szervác, Bonifác.. nagyon jóóó :)
A Dominik mostanában tényleg nagyon gyakori, a Zselykéről én még nem hallottam. Én olyanon gondolkodtam -bár nekem még naggggyon-nagggyon messze van-, hogyha lesznek babáim, és netalántán ikrek, és netalántán fiú-lány, akkor az egyik Róbert, a másik Roberta. :)))
És most jutott eszembe még pár név: Etelka, Tibold, Ramóna, Lívia, Kornél, Frida, Dorián.
Még eszembe jutott, 1x találkoztam egy Bogdán nevüvel:-)
Meg volt egy Ubul :-D
45ös vagyok megint:)
Olyan sok van, bocs h sok részletben irom meg:)
Fédra, Afrodité, Zénó ők 3an tesók
Anais(francia), Bíborka, Soma, Donát, Hrisztosz(görög), Lotti, Nárcisz, Vajk, Tas, Ahmed (arab), Katinka, Katica, Ketrin, Magor, Alicia(néger)
54. válaszoló, nekem a barátnőm hörcsögét Ubulnak hívták.. akit ízlésesen eltemetett a hátsó kertben... :D
45-ös. Semmi baj, így jobb olvasni, mint egyszerre átfutni 85-ön. :) Szabad kérdezni, hogy neked honnan van ennyi különleges nevű ismerősöd? Talán külföldön dolgozol/dolgoztál? :)
45ös vagyok
19 éves vagyok Magyarországon lakok, az összes ismerős magyar lakos, kivéve Alicia, de őt is bele irtam mert félig magyar és szoktak haza jönni és itt különlegesnek számit sztem a neve.
Ilyen nevű ismerősök vannak erre fele ugyh én már szokom őket, hát nemtudom ez van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!