Mit szólnál, ha ezt mondaná a férjed?
Ez a pasi Téged sem vesz semmibe! Nem érez Veled együtt, nem segítőkész, önző és érzéketlen.
Nekem ilyen férj nem kellene az biztos!
lol # 27/41 Időpont ma 14:09 ezen szakadtam! lol
A helyedben elgondolkoznék, h megéri-e. A hozzá állása a dolgokhoz, nem akarom leírni, h kire emlékeztet!..
Azt esetleg beszéltétek, h az ő szüleivel is ezt tenné? Nem gondol bele abba, h, ha ők (szülei) nincsenek akkor most ő sem lenne?!!..
Számomra furcsa és idegen ez a hozzá állás!
A mai napot nyomozással töltöttem. Csúnya dolog a saját férjünk után nyomozni, de ezek után azt hiszem, jogom volt hozzá. Nos, amit meg tudtam, az csak megerősítette azt az elhatározásomat, hogy innen menekülni kell.
Felkerestem az apját, és a mostohaanyját és rákérdeztem őszintén a fiuk dolgaira. Azt már eddig is tudtam, hogy az édesanyja meghalt, még mielőtt mi megismerkedtünk volna, de hogy milyen körülmények között, azt elhallgatta előlem, nem véletlenül. Meg azt is megtudtam, hogy volt kitől örökölnie a hozzáállását.
Az apja akkor külföldön dolgozott, nem tudott hazajönni. Az édesanyja szintén infarktust kapott, de mivel nem hívott hozzá időben mentőt, ezért súlyos szövődményei lettek. Ezek után szépen magára hagyta, úgyhogy egy idő után annyira leromlott az állapota, hogy ő tényleg az elfekvőben kötött ki. És ott is halt meg. Az apját erről ugyan tájékoztatta, de azt nem mondta el neki, hogy milyen súlyos, és hogy ő nem segített neki. Amikor hazaengedték, akkor tudta meg, hogy valójában milyen állapotban van. De akkor már nem volt túl sok hátra neki.
És hogy miért írtam, hogy volt kitől örökölnie a viselt dolgait. Amikor kérdeztem az apját, hogy azok után, amit művelt mégis hogy tud egyáltalán egy levegőt szívni a kedves fiával, akkor azt válaszolta, hogy "Hát mégiscsak a fiam, olyan, amilyen, el kell fogadni." És utána még meghallgathattam egy hegyibeszédet arról, hogy hát én miért nem tudom ezt elfogadni. Hát nem is tudom.:)
A második felesége pont hozzá való, esze semmi, úgyhogy azt csinálja, amit mondanak neki. Szerintem ilyen nő kellene a fiacskájuk mellé is, nem én. Megkérdeztem tőle, hogy ezt miért felejtette el nekem elmondani. Erre csak az volt a válasz, hogy "nálunk nem szokás ilyenekről beszélni" most is csak azért mondta el nekem, mert annyira erőszakos voltam. Nem voltam az, de határozottan rákérdeztem a dolgokra, bár úgy látszik ez sem szokás náluk.
Valaki kérdezte, hogy voltak-e már ilyen megnyilvánulásai. Nos eddig még nem, mert nem fordult elő a három év alatt influenzánál komolyabb betegség. De jobb lett volna, ha lett volna, mert előbb derül ki, milyen. Na mindegy, most már tudom, milyen és nem tervezek vele közös jövőt.
Köszönöm mindenkinek a választ, és a segítséget! Szép napot!
TE jó ég....... Nagyon sajnálom, kérdező de tudom hogy a felismerés egyben erőt is ad neked a továbblépéshez hisz családot szeretnél, gyerekeket szerető gondoskodó férjet.
Ez az ember egy utolsó érzéketlen féreg. Már élnézést. Nehezen tolerálom az ilyesmit.
Egy értelmi fogyatékos testvére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!