Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha anyukád...

Mit szólnál hozzá, ha anyukád ezt mondaná neked?

Figyelt kérdés

Múltkor tesóm, anyum és én mentünk a boltba. Bolt felé menet megkérdeztem, hogy mért várt 6 évet a másik gyerekkel (velem,tehát mért várt iylen sok időt) Ő mosolyogva azt mondta, hogy nem is voltam tervezve. (nem pont ezekkel a szavakkal) Elején azt hittem csak viccel, mert nevetett közben. Megkérdztem mégegyszer újra mosolyogva elmondta. Aztán újra megkérdeztem és már nem mosolyogva mondta hogy nem akartak mégegy gyereket, csak besikerültem, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek... Ma este megkérdeztem, hogy mért nem akartak mégegy gyereket és ő azt mondta, hogy mert már akkor sem volt túl sok pénzük.. :S

Ti mit szólnátok, ha anyukátok ezt mondaná?

13/l

2011. szept. 24. 21:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
84%
Semmit. Mit kell ezen csodálkozni?
2011. szept. 24. 21:22
 2/40 anonim ***** válasza:
81%
Ez a mai világban érthető. Örülj neki, h így gondolkodtak, és nem vállaltak még vagy 5 gyereket és akkor éheznétek. Szerintem a lehető legjobbat akarták, és az , h te becsúsztál jobb helyeken is előfordul. emiatt ne haragudj az anyukádra.
2011. szept. 24. 21:22
 3/40 anonim ***** válasza:
91%
Én örülnék, h a kevés pénz ellenére is megtartott, és szeretetben nevelt. Nem érdekelne, h "besikerültem", hisz láthatólag ugyanúgy szeret, mint a tesómat.
2011. szept. 24. 21:24
 4/40 anonim ***** válasza:
88%

Semmit nem szólnék. Ez van. Nehogy azt hidd, h. minden egyes ember a világon tervezett volt...volt aki csak becsúszott...ahogy te is. Viszont ahogy anyud is mondta, szeretnek téged, ezen nem változtat semmi. Egy váratlanul bekövetkező dolog is lehet pozitív. Ez nem tragédia. Ne fújd fel.

21/L

5/40 anonim ***** válasza:
88%
A szüleidnek szeretnek, és ez a lényeg.Nem terveztek, de jöttél.Gondolom, meglepődtek, aztán már vártak.Szeretettel.Őszintén kívánom, hogy ne okozzon ez neked gondot.Nem lényeges szerintem, hogy terveztek, vagy váratlanul érkeztél.Az a fontos, hogyan fogadtak, hogyan bánnak veled.
 6/40 anonim ***** válasza:
35%
Semmit. Minden második gyerek "besikerül"
 7/40 anonim ***** válasza:
88%
Sok gyereket nem terveznek. Te megtudtad az igazságot, ennyi. Ettől még ugyanúgy szeretnek, ne aggódj.
2011. szept. 24. 21:25
 8/40 anonim ***** válasza:
89%
Semmit. Már engem sem terveztek, de itt vagyok. Ugyanúgy, ha nem jobban szerettek, mint a 2 testvéremet, ugyanúgy felneveltek. Nem kell ezen csodálkozni.
 9/40 anonim ***** válasza:
71%

Velem ugyanez a helyzet.

6 évvel vagyok fiatalabb a tesómnál, és kb annyi idős voltam, mikor megtudtam a "nemtervezettségemet", mint most Te.

Akartak kistesót, aztán mikor nem jött, letettek róla.

Egy év múlva meg betoppantam.

Nincs ebben semmi, majd rájössz nagyobb korodban, hogy van ilyen az életben.

Most érzékeny korszakod éled, és gondolom hajlamos leszel minden vélt vagy valós sérelmed ennek betudni, de hidd el, nem arról van szó, hogy téged nem szeretnek.

10/40 anonim ***** válasza:
77%

Semmit. Ezen nem kell meglepődni. Mi van akkor ha nem voltál tervezett? Nem ez számít hanem, hogy most itt vagy és szeretnek.

Ha nem akartak volna akkor anyud elvetet, vagy örökbead, de nem így történt. Akartak és ez a lényeg.

2011. szept. 24. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!