Mit szólnál hozzá, ha anyukád ezt mondaná neked?
Múltkor tesóm, anyum és én mentünk a boltba. Bolt felé menet megkérdeztem, hogy mért várt 6 évet a másik gyerekkel (velem,tehát mért várt iylen sok időt) Ő mosolyogva azt mondta, hogy nem is voltam tervezve. (nem pont ezekkel a szavakkal) Elején azt hittem csak viccel, mert nevetett közben. Megkérdztem mégegyszer újra mosolyogva elmondta. Aztán újra megkérdeztem és már nem mosolyogva mondta hogy nem akartak mégegy gyereket, csak besikerültem, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek... Ma este megkérdeztem, hogy mért nem akartak mégegy gyereket és ő azt mondta, hogy mert már akkor sem volt túl sok pénzük.. :S
Ti mit szólnátok, ha anyukátok ezt mondaná?
13/l
Semmit nem szólnék. Ez van. Nehogy azt hidd, h. minden egyes ember a világon tervezett volt...volt aki csak becsúszott...ahogy te is. Viszont ahogy anyud is mondta, szeretnek téged, ezen nem változtat semmi. Egy váratlanul bekövetkező dolog is lehet pozitív. Ez nem tragédia. Ne fújd fel.
21/L
Velem ugyanez a helyzet.
6 évvel vagyok fiatalabb a tesómnál, és kb annyi idős voltam, mikor megtudtam a "nemtervezettségemet", mint most Te.
Akartak kistesót, aztán mikor nem jött, letettek róla.
Egy év múlva meg betoppantam.
Nincs ebben semmi, majd rájössz nagyobb korodban, hogy van ilyen az életben.
Most érzékeny korszakod éled, és gondolom hajlamos leszel minden vélt vagy valós sérelmed ennek betudni, de hidd el, nem arról van szó, hogy téged nem szeretnek.
Semmit. Ezen nem kell meglepődni. Mi van akkor ha nem voltál tervezett? Nem ez számít hanem, hogy most itt vagy és szeretnek.
Ha nem akartak volna akkor anyud elvetet, vagy örökbead, de nem így történt. Akartak és ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!