Mit szólnál, ha a párod elmenne dolgozni-falat bontani, stb-a volt párjához/feleségéhez?
Mivel az exekkel (mindkettőnkével) jóbarátságban vagunk,nem szólnék semmit. Tőlem kapna a fejére, ha nem menne segíteni.
Szerintem inkább örülj,hogy jó barátságban vannak, az többet ér.
Nekem az a fura, hogy ő nem mondja el neked. Ez teszi gyanússá. De lehet nem gyanús egyáltalán, hanem csak sejti a reakciódat, és attól mindkettőtöket próbál megkímélni.
Én ha bíznék benne, símán elengedném, az hogy az ember bízik a másikban és megfelelő helyzetekben ki is mutatja, az csak erősítheti a kapcsolatot. Ha ő tart tőled, azt pedig próbáljátok gyógyítani, mert annak egyre több titkolózás lesz a vége...
Kérdeztem tőle, Ő nem tud semmiről,csak néz,hogy mit beszélek.Amúgy a lánya mondta..
Mondtam páromnak,hogy kicsit rosszul esett,hogy nem szólt, de kiderült,hogy semmiről nem tud.De azt hozzá tette,hogy talán elmenne, ha megkérné,hogy segítsen,nekem rögtön szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!