Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha anyukád...

Mit szólnál hozzá, ha anyukád ezt mondaná neked?

Figyelt kérdés

Múltkor tesóm, anyum és én mentünk a boltba. Bolt felé menet megkérdeztem, hogy mért várt 6 évet a másik gyerekkel (velem,tehát mért várt iylen sok időt) Ő mosolyogva azt mondta, hogy nem is voltam tervezve. (nem pont ezekkel a szavakkal) Elején azt hittem csak viccel, mert nevetett közben. Megkérdztem mégegyszer újra mosolyogva elmondta. Aztán újra megkérdeztem és már nem mosolyogva mondta hogy nem akartak mégegy gyereket, csak besikerültem, de ez nem azt jelenti, hogy nem szeretnek... Ma este megkérdeztem, hogy mért nem akartak mégegy gyereket és ő azt mondta, hogy mert már akkor sem volt túl sok pénzük.. :S

Ti mit szólnátok, ha anyukátok ezt mondaná?

13/l

2011. szept. 24. 21:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
76%
örülnék hogy öszintén elmondta
2011. szept. 24. 21:31
 12/40 anonim válasza:
semmit.ezen nincs okod felháborodni.
2011. szept. 24. 21:31
 13/40 anonim ***** válasza:

Semmit. Én is besikerültem. Apum mikor összejött anyummal, már volt 2 gyereke az első feleségétől. Azt hitték mindketten, hogy anyumnak nem lehet gyereke. Hát mégiscsak lett. Én :D

Szerintem ezzel nincs semmi gond.

2011. szept. 24. 21:33
 14/40 anonim ***** válasza:
21%
köztünk a tesómmal 9 év van, ezt én is megtudtam egy rokontól. a mai napig nem tudom feldolgozni 33 vagyok... megértelek!
2011. szept. 24. 21:41
 15/40 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy szeretnek, gondoskodnak rólatok???

Én is múlt héten tudtam meg, hogy csak "becsúsztam", de nekem eszembe sem jutott, hogy ezen egy másodpercig is fennakadjak...

Bár még fiatal vagy, most minden fennakadsz! Majd máshogy látod a dolgokat 10-15 év múlva.

2011. szept. 24. 21:43
 16/40 anonim ***** válasza:
Ha az anyák őszinték lehetnének, többen is ezt válaszolnák. Nem mindig akkor jön a baba, mikor a szülők szeretnék. Légy hálás azért, mert ennek ellenére vállaltak és szeretnek. Én ezt mondanám: köszönöm édesanyám, hogy így döntöttél a nehézségeid ellenére.
2011. szept. 24. 21:46
 17/40 A kérdező kommentje:
Inkább meg se születtem volna. Testvéremet utálom, mindig veszekedtünk. Nincs saját szobám és ha tesom elköltözik akkor sem lehet ugy ahogy én akarom... mert nincs sok pénz meg azért a tesóm dolgait bent kell hagyni, mert néha hazajönne.. Én azt kívánom bárcsak meg se születtem volna.
2011. szept. 24. 21:49
 18/40 anonim ***** válasza:
90%
Kamasz vagy,kinövöd ezt a világfájdalmat, ne aggódj.
2011. szept. 24. 21:50
 19/40 anonim ***** válasza:
én anyuka vagyok,egy gyerekkel...Mi sem terveztük,csak sikerült:) Százszor hálát adok az égnek,hogy nem kellett éveket várnom egy gyermekre,hanem így alakította az élet..Szerintem a te szüleid is nagyon boldogok voltak,hogy "becsúsztál",ha egyszer most itt vagy és szeretnek..
2011. szept. 24. 21:51
 20/40 anonim ***** válasza:
Engem sem terveztek...akkoriban még nem volt gumi és besikerültem...néha érzem ezt...néha meg nem...
2011. szept. 24. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!