Mit szólnál, ha ezt mondaná a férjed?
Elég érzéketlen :(
Szerintem válni még nem kell emiatt, millió oka lehet, hogy ezt mondja. Próbáld meg okosan kiszedni belőle, mi a baja. Lehet, hogy más áll a háttérben.
Off: apu jutott az eszembe errol a sztorırol. Anyum anuja (nagyı) egesz eleteben eros dohanyos volt. Aztan ugy alakult, hogy halalos beteg lett, de az orvosı joslatokat meghazudtolva, meg 2 evıg huzta szegenykem a korhazban. Egy nap anyu hazajott tole a korhazbol, mıre apu: ''meg mındıg el?? Na, ezt ıs a fust tartosıtja...''
Nem szeretnem kommentalnı.
a pasik egyszerűek mint a faék,tisztelet a kivételnek.
szerintem csak azt hiszi hogy neked ez fáradság mert olyan jeleket adsz neki,esetleg megbeszéltétek vagy csak nem szóltál semmit és lenyelted.
én rögtön kimondom amit gondolok ez sem jó de nincs félreértés.
mellesleg 3éve vagytok házasok most hangzott el a jóban -rosszban nem kell rögtön válni,nem azt mondta hogy nem szeret és majd téged is bead valahova,vagy a gyereket az azért elég más szitu.
Megkérdezted tőle mi fisz baja van?
Én kifejezetten rettegnék, hogy valaki a fejünkre akarna nőni. Sajnos édesanyámék pont így jártak, a nagybátyámmal.
Volt hogy anyukám megengedte azt a luxust, hogy csirkecombot vett nekünk és kirántotta, a kedves keresztapám pedig kivette a tányéramból és beleharapott. Gyakorlatilag a szüleim tartják el, úgy hogy a nagypapámtól örökölt, de a szüleim gazdaságának telephelyét adja el a szüleimnek, akik részletekben kifizetik.
Szar helyzet, annyi szent!
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mégis hogy gondolta ezt a kijelentését? Én biztos ott helyben megkérdeztem volna.
Lehet, hogy valami felidegesítette és pont ezen csattant el és már bánja is, de az is lehet, hogy alapjába véve tapló. Ezt csak tőle fogod megtudni, mi itt mind csak találgatunk.
A helyedben azt mondanám, hogy ne stresszeljen olyan sokat ezen a fél órán, mert még a végén infarktust kap, aztán mehet az elfekvőbe. :)
Egyébként meg szerintem járj a végére, hogy csak időlegesen és okkal ilyen tahó, vagy alaptermészete! Ha az utóbbi, akkor gondolkozz el, megéri-e hosszútávon vele maradni, mert csak rosszabb lesz. Félre ne érts, házasságpárti vagyok, és itt sok ember (talán én is) könnyedén dobálózik a "válj el" tanácsokkal, de ha valaki három év után már ilyennek mutatkozik...
"A helyedben azt mondanám, hogy ne stresszeljen olyan sokat ezen a fél órán, mert még a végén infarktust kap, aztán mehet az elfekvőbe. :) "
Ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!