Mit szólnál ha anyud ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Félkegyelmű(mert nem vittél neki valamit a boltból,mert nem volt rá időd)2011. jún. 22. 15:28
2/15 anonim válasza:
Kegyelmezz Anyám! Tehet-é sarjad arról, hogy csak apjának kegyelme jutott el az ő fejébe?
4/15 anonim válasza:
Attól függ jó viszonyban vagytok-e.
Mindenkinek lehet rossz napja.
Ha meg amugyis rossz a kapcsolat,akkor ne csodálkozz.Sajnos anyával nekem is rossz a viszonyom.
5/15 anonim válasza:
Semmit, legfeljebb megkérdezném, hogy kell-e még neki, mert akkor sétáljunk vissza együtt, haza fele meg együnk meg egy fagyit.
6/15 anonim válasza:
Nagyon rosszul esne, de semmit, csendben, magamban levonnám a konzekvenciát és csendben felkészülnék, hogy minél előbb elköltözhessek otthonról végleg. Tehát, ha iskolába járnék, akkor azon ügyködnék, hogy befejezzem és a lehető legjobb eredménnyel, amit csak tudok ( Valószínű erőt adna a keserűség) és utána munkába álljak, de bármit elvállalnék, hogy tudjam fizetni az albérletet. (bármit kivéve a sexuális szolgáltatást ) Irhattál volna kort és nemet és hogy máskor is előfordult-e ez, de feltételezem, hogy igen.
8/15 A kérdező kommentje:
Engem midennek lehord közben én adom neki a pénzt,mert külöben enni nem nagyon tudna,vagy inni,cigizni.....Megcsinálok mindent itthon....és mindyg év vagyok a szar...Elköltözni idén fogok...remélem
2011. jún. 22. 15:43
9/15 anonim válasza:
sok sikert hozzá,ne is menj vissza többet ha teheted.
10/15 anonim válasza:
hát ha anyád iszik meg cigizik akkor tartsa el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!