Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha ezt mondaná a...

Mit szólnál, ha ezt mondaná a férjed?

Figyelt kérdés
Anyám novemberben infarktust kapott. Azóta már hazaengedték, de azt mondták neki, hogy amennyire lehet, pihenjen. Nem szenvedett maradandó károsodást, de a teljes felépüléséig jobb ha többet pihen. Én városban dolgozom, onnan járok haza autóval egy másikba, hazafelé útbaesik anyám szülőfaluja, úgyhogy azóta hazafelé bevásárolok neki, segítek fát bevinni, meg amit kell. Kb. félóra egy nap, ennyivel érek haza később. A probléma a férjem. 3 éve vagyunk házasok. Eddig nem volt ilyen gond. Hétvégente, ha ráértünk elmentünk a szülőkhöz. Jó viszonyban vagyunk egymás szüleivel. Illetve, eddig azt hittem. Ugyanis amióta fél órával később érek haza, azóta szinte mindennap a következő fogadtatásban részesülök. Hazaérek úgy kb. fél hatkor. És azzal fogad, hogy "Már megint anyádnál voltál? Miért nem rakod be az elfekvőbe? Ott lenne a helye." Ezt a véleményt egyszerűen nem tudom mire vélni. Ennyire nem tudja tolerálni a betegséget, vagy mi lehet vele? Azt már kérdeztem tőle, hogy mit tenne, ha beteg gyereke születne. Azt mondta, az náluk kizárt. Olyan még nem fordult elő. Most már kinézem belőle, hogy intézetbe adná a saját gyerekét is. Szerintetek érdemes tovább is együtt maradni, vagy fogjam fel úgy mint tanulópénzt? Mert még engem is bedug valami intézetbe, ha valami bajom lesz. 33/N 35/F
2012. febr. 8. 13:01
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy a saját anyját is bedugná-e egy ilyen elfekvőbe!

Személy szerint nem maradnék egy ilyen ember mellett, családot meg pláne nem alapítanék vele.

2012. febr. 8. 13:05
 2/45 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezném miért mondta ezt. Szerintem féltékeny és birtokolni akar hogy csak az ővé legyél.
2012. febr. 8. 13:07
 3/45 anonim ***** válasza:
93%

Még ha lennének gyerekek akikkel Ő foglalkozna megérteném hogy türelmetlen de így? Miért melyik idejéből veszel el fél órát? a számítógépezésből vagy a tv nézésből?

Meg kell neki mondani, hogy ha az ő szülei betegeke lesznek ugyanilyen gondoskodásban részesülnének.

Amennyiben úgy gondolja hogy az Ő beteg anyukájának sem járna ennyi törődés jó rendbe.

Akkor ezentúl mindenki intézi a maga szüleit. Ennyi.

2012. febr. 8. 13:08
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Mélyen elgondolkodnék a jövőről.Veled is történhet baj, akkor mit tenne?
2012. febr. 8. 13:08
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért fáj ez neki? Talán hogy abban a fél órában nem az ő óhajait lesed odahaza? Ő nem tudja nélküled feltalálni magát annyi ideig?

Nem fogja fel, hogy az anyukádról van szó? Mamámnak pl. házbeliek segítenek, ahol tudnak, pusztán jószándékból, mert tőlünk messze lakik. Bevásárolnak neki, elviszik a postára a csekkeit, leviszik helyette a szemetet. És ők idegenek, mégis természetesnek veszik, hogy segítik őt. A férjed meg azt mondja, a saját anyádat dobd intézetbe? Ez egy önző féreg...

23L

2012. febr. 8. 13:12
 6/45 anonim válasza:
59%
Szerintem lehet,hogy csak siman feltekeny,arra hogy azt az idot nap mint nap nem vele,hanem anyaddal toltod...talan szuz a ferjed a horoszkopban? Azok a ferfiak hajlamosak ilyesmire. Minden dontes elott le kell ulni es nyugodtan beszelgetni.Neha tobbszor is neki kell futni az eszmecserenek,mire mind a ket fel egyarant nyugodt,es ertelmes beszelgetesre lesz kepes! Szerintem nincs nagyobb gond,de lehet,ha ezt nem szanaljatok!
2012. febr. 8. 13:14
 7/45 anonim ***** válasza:
88%
menekülj
2012. febr. 8. 13:15
 8/45 anonim ***** válasza:
84%
Nem maradnék egy ilyen emberrel.Nálunk is volt ilyen hasonló szitu,volt hogy nekem kellet a szüleimhez mennem volt hogy neki az övéihez.Segitettük egymást,nemhogy panaszkodtunk volna.Nem tudnám elképzelni az életem egy ilyen életfelfogású emberrel.
2012. febr. 8. 13:15
 9/45 anonim ***** válasza:
78%

Könnyen lehet, hogy más húzódik meg az ügyben. Esetleg munkahelyi stessz, hasonlók.

Kérd meg, hogy legyen egy kicsit türelmesebb. Nem kell mindjárt rémeket látni!

2012. febr. 8. 13:19
 10/45 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem mondani, hogy anyám egyedül él. Már régóta özvegy. Úgyhogy legfeljebb a szomszédokra számíthatna rajtam kívül.
2012. febr. 8. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!