Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyit költ el havonta...

Ki mennyit költ el havonta magára?

Figyelt kérdés

Ruhára, kozmetikumokra, kozmetikusra, szolira, hobbira, szórakozásra, számlákra, kajára?

Hány éves vagy?

Kíváncsi volnék, hogy én túl sokat költök-e :)

2012. febr. 4. 19:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Ruhára: havi 20-30ezer.

kozmetikumokra: havi 10ezer

kozmetikusra: havi 7-8ezer

szolira 1-2 hónaponként 2-3 ezer

hobbira, szórakozásra ( nekem a 2 u.a jelenti.) : 20ezer körül havi szinten

számlákra : 80ezer,

kajára? 70-80ezer

Hány éves vagy?21éves,egyedül élek és 290ezret keresek nettoba,emellett suliba ( is ) járok hétvégenként most fogok diplomát letenni : )

2012. jún. 9. 13:54
 42/46 anonim válasza:

Kozmetikusra havi 1000 ft, fodrászra két havonta 3500(ebben benne van a festés és a vágás is), szoliba nem járok, ruhát meg kb. 4 havonta veszek akkor sem költök rá 10 000-nél többet. A párommal élek együtt, elég jó étkű, úgyhogy kajára havi 40-50 ezer között költünk. A rezsink elég alacsony 10 és 12 ezer között mozog (csak villanyt kell fizetnünk, mert kútvizünk van tehát az is csak áramot fogyaszt), egyedül az üzemanyag a húzós 30-50 ezer között mozog havonta, attól függően, hogy merre kell dolgoznia a páromnak.

21 éves vagyok, a párom 26 éves

2012. jún. 9. 14:32
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem akarok kötekedni, de hogy lehet 56 db. tampont 5 hónapig használni? Csak mert az egyik hozzászóló ezzel számolt. 11 tampon egy mensi? Merész. Azt 4 óránként cserélni kell. Egy nap alatt elmegy 6 tampon, de legyen csak 5, ha éjjel nem kel fel. Az 5 napra számítva 25-30 db. lenne... de még 4 napra is több, mint 11. Nem vágom...
2013. jan. 6. 23:56
 44/46 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy rá van írva, hogy 4 óránként cserélni kell, de nekem egy mini sem telik meg 4 óra alatt, ezért nem szoktam ezt betartani, inkább 6-8 óránként cserélem. És a 4 napos menstruációm utolsó napján már nem is kell használnom. Egy 56-os doboz nekem kb. egy évre elég lenne. Egy 16 darabos nekem 3 mensihez elég, de olyan is volt, hogy még a negyediket is el tudtam kezdeni vele. Mondjuk én fogamzásgátlózok, ezért nem nagyon vérzek, de van egy barátnőm, aki végig tisztasági betétet használ, egészségügyit még életében nem látott, mert alig vérzik. Szerencsére ilyen is van, nem csak olyan, aki a super tampont félóránként cserélgeti.
2013. jan. 7. 12:23
 45/46 anonim ***** válasza:
De nem azért kell tampont, vagy betétet cserélni, mert megtelik, hanem azért, mert a vér megalvad, bomlásnak indul. Ez a hüvelyben is megtörténik a tamponnal, hiszen nincs ott légüres tér.
2013. jan. 7. 13:24
 46/46 anonim ***** válasza:
Én ezzel tisztában vagyok. De mikor úgy veszem ki a tampont, hogy nincs megtelve, annyira fáj, hogy arra nincs szó. Szóval inkább vállalom a kockázatot. De soha semmi baj nem volt még.
2013. jan. 7. 19:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!