Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki mennyit költ el havonta...

Ki mennyit költ el havonta magára?

Figyelt kérdés

Ruhára, kozmetikumokra, kozmetikusra, szolira, hobbira, szórakozásra, számlákra, kajára?

Hány éves vagy?

Kíváncsi volnék, hogy én túl sokat költök-e :)

2012. febr. 4. 19:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elmúlt évet nézzük, akkor körülbelül havi szinten 2000 forintot költök el a szépségemre, ruházkodásomra, szórakozásomra. Kaja mondjuk 20 ezer.
2012. febr. 4. 20:15
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Mivel jelenleg itthon vagyok gyed-en, lényegesen kevesebbet költök magamra.

Új ruha, ha éppen nagyon nagy leárazás van,pl. utoljára 450 Ft-ért vettem egy felsőt magamnak ősszel.

Fodrász kb. 2 havonta, rövid a hajam, muszáj karban tartani, kb. 3500 Ft melírozással.

Egyebeket nem szoktam tételesen számolni, mint a női dolgok, izzadásgátló, tusfürdő stb. de legyen kb. 2000 Ft/hó.

Parfümöt már régen vettem, nem is nagyon van alkalmam használni a kicsi mellett. Sminkcuccok szintén.

Amíg dolgoztam, lényegesen többet költöttem ilyenekre, ügyfélszolgálaton kötelező a csini megjelenés.

Hobbira keveset költök, mert drága a könyv. Utoljára karácsonyra leptem meg magam új könyvekkel, a vaterát böngészni meg nincs nagyon időm.

Kajában nincsenek luxus igényeim.

27/N

2012. febr. 4. 20:17
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
11-es vok: 25/Nő
2012. febr. 4. 20:18
 14/46 anonim ***** válasza:
87%

2. vagyok

Kihagytam még az edzőtermi bérletet, mert csak nemrég kezdtem el járni. Az 6000 Ft.

2012. febr. 4. 20:20
 15/46 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a kaja kb (mert 4-en vagyunk) 35 e, kozmetikumokra nemigen megy, kb havi 1000, viszont minden hónapban összevaterázok valamiket,áruházban is be-beszerzek valamit, ami megtetszik és olcsó. Erre havi kb 15 e elmegy.Szoli, kozmetikus, fodrász még nem látott, szórakozni nem tudok elmenni a gyerekek mellett, falun, egyedül...Hobbim olcsó, így 4-5 havonta egy ezres lehet. Ja és még a gyerekeknek minden bevásárláskor vmi kis édesség, mondjuk egy zacskó gumicukrot elosztok köztük, vagy egy túró rudi.
2012. febr. 4. 20:26
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Havonta kozmetikus:1000 Ft,hajfesték 800 Ft,ruha két-három havonta kb. 10 000 Ft.Többi kajára,rezsire,megélhetésre megy.
2012. febr. 4. 20:27
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
A kaja pedig kb. 25 ezer,35 a rezsi.
2012. febr. 4. 20:28
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Én még sosem számoltam össze, de lassan talán kéne, mert csak azt veszem észre, hogy egyre kevesebb pénzem van, holott dolgozom. Most sem tudnám megmondani, hogy mire költök annyit, 2 havonta elmegyek kozmetikushoz, az egy ezres, illetve ugyanilyen gyakorisággal (vagy ritkábban) szoliba szintén ekkora összegért.

Oké, mostanában vettem ezt azt, pl könyveket, táskát, nadrágot, viszont senki ne higgye rólam, hogy én havonta több tízezret költök esztelen vásárolgatásra, mivel utálok vásárolni. Csak , ha nagyon kell már ,akkor megyek.

Bár annyit meg tudok mondani, hogy 6000 elmegy külön órára. Illetve papír írószer dolgok is vannak, de az sem több egy ezresnél, vagy talán még ezzel is sokat mondtam. Nem tudom mire költöm el a pénzem. Egyszer csak azt veszem észre, hogy nincsen. De ezentúl megpróbálom majd írni és jobban beosztani, mert ez így gáz.

2012. febr. 4. 20:52
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Havi 3 ezer forint telefonfeltöltés, 2 ezer forint arc, és kézkrémre, meg 3-4 naponta veszek egy tábla csokit, bár ezt családostul fogyasztjuk el.

Fodrászhoz félévente megyek, ez is 3 ezer forint.

2012. febr. 4. 20:56
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
ja, és 20 éves lány vagyok
2012. febr. 4. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!