Min tudtok spórolni havonta, melyikőtök fizeti a rezsit? A kaján hogy spóroltok?
2 éve élek a párommal,nekem 2 gyerekem van,közös nincsen.
A rezsit felesbe fizetjük.A gyerekekre én költök.A bevásárlásokat elfelezzük pl. mosópor,öblítő stb.Saját hitelünket magunk fizetjük.Félretett pénzük nincsen.Sajnos magamra egyre ritkábban tudok költeni.
Mi sem dobjuk össze a keresetet, de nem is mondanám, hogy külön kasszán vagyunk. Valahogy félúton, mert mindketten kártyán kapjuk a fizetést, és azzal fizetünk amit lehet. Ő fizeti a rezsit, a kölcsönt (de az nálunk igen kis összeg, a sok chf hitel mellett le sem írom, mekkora, és rövid lefutású), én vásárolok kaját. A nagybevásárlásokat mikor melyikünk intézi. Most várjuk az első gyereket, ma mentem el először neki vásárolgatni az én pénzemből.
Kaján spórolni szerintem nem nagyon lehet. Én minden nap főzök, általában a piacon vásárolom a friss zöldséget, húst is egy helyi cég bemutatóüzletéből szoktam venni, aránylag olcsón. Tej, terjtermék helyi gyárak termékeiből.
Nyáron szoktam lefagyasztani zöldséget ami ugye akkor olcsóbb jóval, ez azért sokat segít télen.
Amikor van időm, megsütöm a kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!