Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyikőtök veri a feleségét/...

Melyikőtök veri a feleségét/ gyerekét / férjét?

Figyelt kérdés

és ha, akkor milyen érzés, és miért csináljátok? mit érzetke közben? nem furdal a lelkiismeret? stb.

...csak mert így olybá tűnik, hogy csak áldozatok fordulnak meg ezen az oldalon. de jó lenne, ha a másik oldal is megszólalna!!!

elvileg ugyanolyan arányban kellene lennie domináns-agresszív, mint passzív-áldozattípusú hozzászólónak, nem?

senkitől nem hallottam még itt, hogy "tegnap lekevertem a feleségemnek / férjemnek egyet" vagy "hazajön a gyerek, jól megrugdosom"

2011. máj. 18. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%

Én:)

De csak poénból,igaz néha tud fájni mindkettőnknek (ő vigyáz h kicsit üssön,én nem,igaz én 50,ő 100kiló:)

N

2011. máj. 18. 09:30
 2/17 A kérdező kommentje:

haha ez jó :D én is hasonló helyzetben vagyok így sose nyerek :D

...de komolyabb hozzászólókat is várnék. akik szerint az asszony verve jó.

csak kíváncsiságból. mert ők itt rejtőzködnek, nem hiszem el, hogy csak áldozatok járnak ide! biztos van az olvasók között valaki, aki agresszív típus! (sosem találkoztam ilyennel, élőben sem , mármint nincs ilyen ismerősöm, azért érdekel)

2011. máj. 18. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
70%

hát ezt nem tudom, mer még egyik sincs nekem. viszont anyu egyszer lepofozott még régen, amit nagyon meg is érdemeltem. de mire beért a munkahelyére, megbánta, és bocsánatot kért. szimplán elragadta a hév, és egy kevésbé intelligent megoldáshoz folyamodott...

a volt barátnőmnek az apja néha nekiment a családnak, de ritkán. széttépik a komlpexusok azt az embert. és teljesen váratlanul kirobban belőle. ilyenkor nem ismerni rá, villámlik a szeme, elborul az agya, összeszorul a torka. aztán nem sokkal miután vége, sírva fakad, és könyörög, hogy legközelebb valahogy állítság le. egyszerűen nem tud uralkodni magán... instabil

nagymamámnál meg egyértelműen a pia miatt volt. és is próbált rendes lenni, és ő csak részegen verekedett, de nem bírt a függőségével. józanul sokat sírt emiatt, és megbánta.

szerintem egy pszichológus többet tudna mondani ezekről a dolgokról

2011. máj. 18. 09:34
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

első vagyok

Komolyan válaszolva

Nagynéném ex élettársa egyszer azt mondta erre,hogy azért,mert igy érzi magát férfinak,igy tart tőle a párja,igy van tekintélye a gyerekeik előtt (rendőrség költöztette miután eltörte a 3éves kislány karját)

Ne várj olyan választ,h Én verem a feleségem/férjem...senki nem fog...

2011. máj. 18. 09:35
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

Én rendszeresen verem az asszonyt. De szerintem ez rendben is van. Nekem is jár egy kis szórakozás nem?

Amúgy a kedd az asszony kedvenc napja, mert akkor nincs verés. Akkor ázik a kötél egész nap.

Amikor kicsit depressziósabb vagyok és nagyobb felüdülésre vágyom, akkor a kötél helyett bicikli láncot használok. Az igen hatásos.

2011. máj. 18. 09:36
 6/17 anonim ***** válasza:
94%
A bántalmazók nagyon is jól tudják, hogy elítélendő, amit tesznek, így kifelé a tökéletes családapa/családanya szerepét játszák. Ezek után nagyon meglepne, ha valaki itt leírná, hogy ő büszkén veri a párját...
2011. máj. 18. 09:41
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Kötve hiszem, hogy ez itt bárki bevallaná...
2011. máj. 18. 09:49
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem aki ennyire agresszív h. veri azt akit szeret az beteg és sose fogja bevallani magának h. ez rossz dolog.Szerintem ez is olyan lehet mint a szenvedélybetegség.Nekem volt egy barátom aki agresszív volt és állandóan ideges, de ő inkább más tárgyakon töltötte kia dühét,engem sose ütött meg.Viszont volt két ismerősöm is akinek a barátja verte,pár megbocsájtás után végül szakítottak a fiúval.Persze nem rendszeresen, csak ha részeg volt, vagy ha nagyon ideges lett vmire.Ezek az emberek rendszerint iszonyat féltékenyek, bár az egyik lánynál szerintema fiú félre léphetett, szóval ott más gondok is voltak.
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell nagy embernek lenni ahhoz, hogy valaki bántalmazza a nála gyengébbet. Szégyen, aki így viselkedik.
 10/17 anonim ***** válasza:
48%

Engem multkor megrugdosott párszott a barátnőm :|

Igaz alvás közben :D

És épp üldözték és csak védekezni próbált éshát én pont az útban voltam :)

Egyébként én csak olyat tudok/ismerek aki ittasan veri a családját . Ott az ok egyértelmű , de ugyanúgy elitélendő , sőt talán még jobban is .

2011. máj. 18. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!