Melyikőtök veri a feleségét/ gyerekét / férjét?
és ha, akkor milyen érzés, és miért csináljátok? mit érzetke közben? nem furdal a lelkiismeret? stb.
...csak mert így olybá tűnik, hogy csak áldozatok fordulnak meg ezen az oldalon. de jó lenne, ha a másik oldal is megszólalna!!!
elvileg ugyanolyan arányban kellene lennie domináns-agresszív, mint passzív-áldozattípusú hozzászólónak, nem?
senkitől nem hallottam még itt, hogy "tegnap lekevertem a feleségemnek / férjemnek egyet" vagy "hazajön a gyerek, jól megrugdosom"
szegény 09.36os. az egyetlen ember aki a kérdésre válaszolt erre lepontozták. felvállalta amit tesz.
pontozzatok fel. nemvagyok ugyanaz a 62%os mint ő. ha engem is lepontoztok továbbra is ugyanannyi pontunk lesz.
és most még lejjebb pontoznak
francba
így legyen őszinte az ember.
akkor inkább módosítok: nagyon csúnya dolog verni a másikat.
és most pontozzatok fel gyorsan gyorsan
Volt már itt olyan, aki azt írta, hogy bevert az asszonynak, és most vissza akarja hódítani. Meg olyan nő is van itt, aki szerint ha hetente megverik, az úgy van jól, vagy ha túl sokat jár a szája, igenis keverjen le neki egyet a férje.
Én egy "agresszív" kiscsaj vagyok, a 40 kilómmal. Mindig hasba vertem exemet, persze meg sem érezte. De hogy miért csináltam, nem tudom :(
Úgy látom a valódi vadállatok hallgatnak.. így én is csak áldozat szerepből tudok hozzászólni a dologhoz.
Nem is tudom, hogy ezek a férfiak (nők?) egyáltalán tudatukban vannak-e annak, amit tesznek. Ha néztél már szembe őrjöngő emberrel, akinek az arca eltorzul a dühtől, a pupillája összeszűkül a gyűlölettől, ahogyan pattanásig feszült tartással indul feléd, kezei ökölbe szorulnak, és a szeme körbe-körbe jár, hogy mivel is sújtson le rád.. És te tudod, hogy nem uralja a tetteit, bármit megtehet veled, csak később fogja megbánni, amikor neked már mindegy.. És nem tudsz menekülni, mert ő ütni akar, ki akarja tölteni indulatait, elzárja a menekülési utat, bezárja az ajtót, mert az agya egyedül egyetlen célért dolgozik: hogy a keze közé kapjon..
Szóval szerintem ezt nem sokan fogják bevallani. Ezek az emberek pszichológiai kezelésre szorulnak, mert időnként egyszerűen elveszítik személyiségüket, mintha a skizofrénia egy típusa lenne..
Engem elfenekel a férjem, mert élvezem. Alig várom hogy hazaérjen, és a fenekemen táncoljon a keze.
Néha utálom, és fáj, de összességében jobb így nekünk, mert a végére felizgulok. Enélkül nekem nem nagyon megy a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!