Férjet, feleséget könnyebb találni vagy munkahelyet?
09:49-nél a pont:))
Azthiszem,hogy kiadta az utját a kérdezőnek a társa:)
Amúgy a kérdésed teljesen értelmetlen....
Nem hülye kérdés, már én is gondolkoztam ezen.Szerintem társat találni könnyebb.Az emberek nem annyira válogatósak a kapcsolatokban, mint a munkáltatók, amikor dolgozót keresnek.Azoknak szinte lehetetlenség megfelelni!
Egy randin nem kell vért izzadni ahhoz, hogy újra látni akarjon az illető, míg egy állásinterjún, még ha a szokásos , lehetetlen elvárásoknak meg is felelsz, akkor sem biztos, hogy tied lesz a munkahely.
A férj/feleség keresés mellett szól az is, hogy ahhoz legalább nem kell protekció.
A kérdés tényleg értelmetlen.
De szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a végzettségének megfelelő, reálisan a legmagasabb jövedelmet adó munkahely, amit egy életen át elképzelne és jól is tudná csinálni - vagy - az a személy, akivel valószínűleg a legjobb társak szerelemben egy életen át.
Én ebben az esetben is azt mondanám, hogy munkahelyet könnyebb találni. Mert még ezt meg lehet fogalmazni racionálisan, hogy mik az elvárásaid, mennyi befektetett energiáért mennyi jutalmat (pénzt) kapsz, mettől meddig csinálod, vagyis kereteket adhatsz neki, amit kevés körülmény tud megbontani, amíg munkaviszonyod van.
Ezzel szemben a társat semmilyen keretek közé nem illesztheted be, és nagyrészt megmagyarázhatatlan kémia.
Szerintem ami igazán nehéz, az az, hogy megtartsunk egy jó férj-jelöltet, illetve munkahelyet. És az, hogy az összes női szerepben érvényesüljünk.
Egy magát "karrieristának" valló nő is legyen jó háziasszonn, jó szerető, na ez a nehéz!
10:02
"Az emberek nem annyira válogatósak a kapcsolatokban, mint a munkáltatók, amikor dolgozót keresnek."
Már aki nem annyira válogatós. Én speciel munkáltatóként annak idején kevésbé voltam válogatós, mint párkeresőként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!