Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek kifogna egy tök jól fizető munkahelyet és nem adná haza a java fizetését?
Akkor most külön kasszán éltek?
A fizetése java részét hová teszi?
Érdekesek ezek a pénzügyek. Nálunk nincs olyan, hogy övé/enyém. Kiadások vannak, amiket fizetünk. Közös kasszán vagyunk és ez szerintem így normális.
Egyébként jogosnak tartom a felháborodásod. Igazából mondanod sem kellene, hogy adjon többet, ha több bevétele van...
Hát nálunk ilyen nincs....Az összes pénz egyhelyen....
Èn itthon vagyok 2 kisgyermekkel,ö dolgozik.
Ha a válást emlegeti,valószínü van valakije. :(
Mit csinál annyi pénzzel??Haverozik,játszik???
Miért nem kérdezed meg?
Higgadtan, ne mérgesen.
Fú, ez nagyon gáz, amit leírtál!
Jó bunkó a férjed veled, már ne is haragudj!
Volt barátom volt ilyen majom, az én fizetésem elment totál a kajára, fele rezsire stb...
Ő meg a saját pénzét jórészt eltankolta, a kocsijára költötte, más nőkkel kávézgatott, borozgatni járt, konditerembe, vagy simán kölcsönadott másoknak, akik persze nem adták vissza.
Soha nem könnyítette meg a dolgomat.
Egy melltartót úgy kellett kispórolnom, amíg ő 5 melltartó árát kávézta el a kolléganőivel egy délután alatt.
Jó nagy paraszt volt.
Sose segített, hogy könnyebben menjenek a dolgok, vagy ne csak én költsek mondjuk takarítószerre, meg redőny javíttatásra stb...
Én biztos, hogy nem hagynám ezt a helyedben.
Mondd meg a férjednek, hogy Ti egy család vagytok, és a pénz is közös.
Vegyen el belőle magának, amit arra költ, amire akar, de nehogy már Ti filléreskedjetek, ő meg költse a pénzt orrba-szájba?
Egyébként mit csinál a pénzzel?
Gyűjti, vagy elszórja?
Nekem csak a gépjármű havi 80e Ft-omba kerül. Tankolás és szükség esetén a szerviz, ez az átlag.
Ha nem akar róla beszélni, akkor biztos "oka" van, hogy nem akar róla beszélni. Ha nem megy szép szóval, akkor nem fog menni sehogy máshogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!