Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek kifogna egy tök jól fizető munkahelyet és nem adná haza a java fizetését?

Figyelt kérdés
A férjem már 1 éve végre nem a rokonoknál dolgozik minimálbérért, hanem egy jól menő cégnél 3 műszakban. A nettó fizetése a tavalyihoz képest közel megduplázódott. Még az elején próbáltam Vele beszélni, hogy adjon többet a közösbe, de rám sem hederített. Nem azt kértem Tőle, hogy mindet adja haza, hanem csak azt, hogy többet. Van 2 kiskorú gyerekünk, a nagyobbik most megy továbbtanulni egy szakközépiskolába, a kisebbik meg általános iskola 5. osztályba. A svájci frank alapú hitelünket már nem is említem. Hozzáteszem én is dolgozom, nem minimálbérért, de nem sokkal többért. (Nehogy valaki azt higgye, hogy el akarom magam tartatni.) Kb. fél órája totál összevesztünk, mert kirészleteztem Neki, hogy következő hónapban mennyi mindent kell kifizetni. Arra sem méltatott, hogy meghallgasson, azt üvöltötte, más is ugyanebben a cipőben van! De mi élhetnénk, mint Marci Hevesen! Ha van valami jó ötletetek, szívesen fogadnám, hogyan oldjam meg ezt a helyzetet, mert jelenleg nem látok kiutat. Ő meg a válást emlegeti.
2011. aug. 15. 18:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Na meg a retkes mocskos jó büdös ku.rva anyját!!!

Mi az, hogy te tartod el a KÖZÖS GYEREKEITEKET????

Most őszintén, de tedd a kezed a szívedre: mi változna, ha elválnátok???

Ennek a senkiházinak addig voltál jó, amíg többet keresnél.

Még hogy a gyereknek nincs cipője, míg neki a lábán a vadonatúj Nike.

Az ilyen nem apa, nem férj, nem tudom, hogy aranyból van-e a pö.cse, de ha, nem, akkor úgy ba.szd ki, hogy a lába ne érje a földet!!!

Majd fizeti szépen, korrekten a gyerektartás, a jó magas, bejelentett jövedelméből, és kiskezi csókolom.

Gyereknek is lesz ruha, kaja, cipő.

2011. aug. 15. 18:25
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

"nem tudom, hogy aranyból van-e a pö.cse,"

:'DDDDDDDDDDD

2011. aug. 15. 18:26
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Az apának kötelessége eltartani a gyerekeit, fizetni a kaja felét, nem amennyit jónak lát, h nesze azt oldd meg :O

Én párom ilyen lenne...mjuk akkor össze sem jöttem vna vele! Mindenesetre nagyon gáz. Mi jelenleg a párom fizujából élünk, mert épp nem találok munkt, holott már 4000000 önéletrajzot szétküldtem, de még azt is megbeszéli velem, h ő a saját fizujából vegyen-e egy Levis farmert :O Nemhogy még nem adna bele a rezsibe meg a kajába, ne vicceljünk már!

2011. aug. 15. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Szóval te tartsd el a gyerekeket, fizesd a rezsit, meg éppen ami adódik, ő pedig nem hajlandó a 70e ft-ból leadni? Miközben neked az egész fizetésed oda? Hm... Én biztos ezt nem hagynám! Általában a párok a fizetésüket arányosan osztják el,pl ha az egyik fél kétszer annyit keres akkor természetes,hogy kétszer annyit is ad be a közösbe. Meg kéne beszéljétek mennyi megy el egy hónapban és ezt elosztani fizetésnek megfelelően. Felháborító,hogy magára költi azt a pénzt és titeket figyelmen kívül hagy.:S Válást emlegeti???? Nem lehet,hogy valami nőcskének udvarol és oda kell az a sok pénz? Persze most nem szeretnék bogarat ültetni a füledbe,de én biztos elkezdenék gyanakodni...
2011. aug. 15. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:26

Sorry...

Nekem valahol "természetes", hogy az apja imádja a két gyerekünk, és a csillagokat lehozza az égről, meg én is, ha már egyszer az anyja vagyok.

Mindent megadunk nekik, főleg ami nekünk nem volt meg. :(

Az teljesen alap, hogy normális ruházat, cipő, egészséges étel KELL a gyereknek.

Eléggé felkaptam a vizet.

... és most őszintén, nem járna jobban a kérdező, ha elválnak, a "férje" nem rontja ott tovább a levegőt, és szépen leadja a jattot a bejelentett jövedelméből, mint GYEREKTARTÁST??

Úgy látszik, őt ki kell dobni a családból, hogy érdemben is hozzájáruljon a gyerekneveléshez.

Az is felháborító, hogy nem érdekli, mennyi a rezsi a KÖZÖS lakásban. Majd a neje kipótolja...

Pff...

Nekem nem kéne. :(((

2011. aug. 15. 18:34
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Tudom, hogy csak felkaptad a vizet, de ez a beszólás, hatalmas volt :DDDD
2011. aug. 15. 18:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem az egész fizetését kértem Tőle, csupán 10-20 ezer forinttal szerettem volna többet. Állítólag nincs nője (persze bolond lenne bevallani). Tudom, hogy több munkatársa is úgy gondolkodik, ahogy Ő. Sajnos elfelejtette, hogy honnan jött. Amikor összekerültünk semmije sem volt, se munkája, se pénze, egy fél házrésze "csak", mert a szülei elváltak és az apja Neki ajándékozta a részét. Amit szereztünk 15 év alatt az elsősorban az én érdemem, mert én voltam az, aki állandóan takarékoskodott (és ezt minden szerénység nélkül állítom).
2011. aug. 15. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

18:25 elmondta a frankót!

Én válnék! aztán perkálhat a r*hadék!

Egy férfi dolga elsősorban a családfenntartás és nem is értem ezeket a kihasználós embereket.

Ha mégis mellette akarsz maradni mondd meg neki, hogy a ruháit kimoshatja, feltakaríthat, mosogathat.

2011. aug. 15. 20:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Neked van igazad.
2011. aug. 15. 21:00
 20/21 anonim ***** válasza:
59%

Ez így nem élet....

Nem bírnám nézni,hogy a férjem lábán nike cipö adidas póló,a gyereknek meg nincsen.Eladnám a cipöt és vennék rajta a gyereknek.Ha már itt tartanánk......

Nem tudnék így élni....

Milyen ember apa az ilyen???

2011. aug. 16. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!