Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Mit szólnátok hozzá, ha a férjetek kifogna egy tök jól fizető munkahelyet és nem adná haza a java fizetését?

Figyelt kérdés
A férjem már 1 éve végre nem a rokonoknál dolgozik minimálbérért, hanem egy jól menő cégnél 3 műszakban. A nettó fizetése a tavalyihoz képest közel megduplázódott. Még az elején próbáltam Vele beszélni, hogy adjon többet a közösbe, de rám sem hederített. Nem azt kértem Tőle, hogy mindet adja haza, hanem csak azt, hogy többet. Van 2 kiskorú gyerekünk, a nagyobbik most megy továbbtanulni egy szakközépiskolába, a kisebbik meg általános iskola 5. osztályba. A svájci frank alapú hitelünket már nem is említem. Hozzáteszem én is dolgozom, nem minimálbérért, de nem sokkal többért. (Nehogy valaki azt higgye, hogy el akarom magam tartatni.) Kb. fél órája totál összevesztünk, mert kirészleteztem Neki, hogy következő hónapban mennyi mindent kell kifizetni. Arra sem méltatott, hogy meghallgasson, azt üvöltötte, más is ugyanebben a cipőben van! De mi élhetnénk, mint Marci Hevesen! Ha van valami jó ötletetek, szívesen fogadnám, hogyan oldjam meg ezt a helyzetet, mert jelenleg nem látok kiutat. Ő meg a válást emlegeti.
2011. aug. 15. 18:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
na én ezért nem értek egyet a külön kasszával. Közös gyerek, közös lakás, közös élet, akkor azért közösen is kell küzdeni. itt már nem azt kell nézni, hogy magamnak mennyit tudok elrakni, hanem a gyereknek mennyi mindent tudok megadni. A férjednek súlyos problémái vannak szerintem a fontossági sorrenddel és az önzőséggel...
2011. aug. 16. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!