Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te kapcsolatodban melyikőtök...

A te kapcsolatodban melyikőtök mondta ki hogy "szeretlek"? és mennyi idő után? Nemet is írjatok.

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 09:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
59%
Én, bár megfogadtam, hogy sose leszek "első", de a mostani kapcsolatomban mégis így alakult:-) 1,5 hónap után kb. 26N
2011. máj. 16. 09:53
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Ő. Úgy emlékszem hamar, 1 hónap után. (Nő)
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk én (L) és kb. a harmadik szex közben csúszott ki a számon :) De már nagyon régóta kerülgettük egymást, mire összejöttünk.
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Egész pontosan egyszerre mondtuk ki.

-Szívem, mondani szeretnék valamit.

-Igen, én is.

-Akkor mondjuk egyszerre.

Így volt ez, 1 hónap után. Azóta 2 éve együtt.

2011. máj. 16. 09:54
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
Első nap. Igaz már rég ismertük és szerettük egymást, csak nem tudott róla a másik.
2011. máj. 16. 09:54
 6/20 anonim ***** válasza:
77%

Volt, hogy én pár hét után még ifjonc koromban. Volt, hogy a lány mondta ki elsőre 3-4 hét után. Baj csak az, hogy én hamar leszek szerelmes és inkább ki se mondom előre, nehogy elijesszem a kedvest, így mostanában inkább megvárom míg kimondják (ha kimondják).

28/F

2011. máj. 16. 09:55
 7/20 A kérdező kommentje:

m is 1,5hónapja járunk:)

csak még egyikünk sem mondta ki:(

az nagy baj?

Én tegnap majdnem kimondtam, úgyérzem meghalok érte annyira szeretem, sőt már imádom:) de nem akarok első lenni.

Nagyon rákoncentráltam tegnap a csókjára és szerelemből csókolóztam, olyan jóóó volt hogy kb. a könny is kijött a szememből még jó, hogy nem látta

2011. máj. 16. 09:56
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
ő! Azelőtt szakított velem a nagy Ő-nek hit pasim, mielőtt összejöttünk. Akkor megfogadtam,hogy én ugyan többé nem leszek az első, aki kimondja. Nem is mondtam, csak amikor már ő is!:) Másfél éve házasok vagyunk, én pedig 8 hetes terhes és a világ legboldogabb asszonya!:) Most én vagyok az első minden reggel, aki kimondja,hogy szeretlek!
2011. máj. 16. 09:56
 9/20 anonim ***** válasza:
59%

Nálam mindkettő kapcsolatomban a férfi mondta ki hogy szeretlek. Én képtelen vagyok. Ne tudom miért...

26L

2011. máj. 16. 10:09
 10/20 anonim ***** válasza:
59%
Ő. 2 hét elteltével. Igazából ekkor még kiröhögtem de azóta eltelt 6 év és a felesége vagyok.
2011. máj. 16. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!