Én, bár megfogadtam, hogy sose leszek "első", de a mostani kapcsolatomban mégis így alakult:-) 1,5 hónap után kb. 26N
2011. máj. 16. 09:53
2/20 anonim válasza:
Ő. Úgy emlékszem hamar, 1 hónap után. (Nő)
3/20 anonim válasza:
Nálunk én (L) és kb. a harmadik szex közben csúszott ki a számon :) De már nagyon régóta kerülgettük egymást, mire összejöttünk.
4/20 anonim válasza:
Egész pontosan egyszerre mondtuk ki.
-Szívem, mondani szeretnék valamit.
-Igen, én is.
-Akkor mondjuk egyszerre.
Így volt ez, 1 hónap után. Azóta 2 éve együtt.
2011. máj. 16. 09:54
5/20 anonim válasza:
Első nap. Igaz már rég ismertük és szerettük egymást, csak nem tudott róla a másik.
2011. máj. 16. 09:54
6/20 anonim válasza:
Volt, hogy én pár hét után még ifjonc koromban. Volt, hogy a lány mondta ki elsőre 3-4 hét után. Baj csak az, hogy én hamar leszek szerelmes és inkább ki se mondom előre, nehogy elijesszem a kedvest, így mostanában inkább megvárom míg kimondják (ha kimondják).
28/F
2011. máj. 16. 09:55
7/20 A kérdező kommentje:
m is 1,5hónapja járunk:)
csak még egyikünk sem mondta ki:(
az nagy baj?
Én tegnap majdnem kimondtam, úgyérzem meghalok érte annyira szeretem, sőt már imádom:) de nem akarok első lenni.
Nagyon rákoncentráltam tegnap a csókjára és szerelemből csókolóztam, olyan jóóó volt hogy kb. a könny is kijött a szememből még jó, hogy nem látta
2011. máj. 16. 09:56
8/20 anonim válasza:
ő! Azelőtt szakított velem a nagy Ő-nek hit pasim, mielőtt összejöttünk. Akkor megfogadtam,hogy én ugyan többé nem leszek az első, aki kimondja. Nem is mondtam, csak amikor már ő is!:) Másfél éve házasok vagyunk, én pedig 8 hetes terhes és a világ legboldogabb asszonya!:) Most én vagyok az első minden reggel, aki kimondja,hogy szeretlek!
2011. máj. 16. 09:56
9/20 anonim válasza:
Nálam mindkettő kapcsolatomban a férfi mondta ki hogy szeretlek. Én képtelen vagyok. Ne tudom miért...
26L
2011. máj. 16. 10:09
10/20 anonim válasza:
Ő. 2 hét elteltével. Igazából ekkor még kiröhögtem de azóta eltelt 6 év és a felesége vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!