Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te kapcsolatodban melyikőtök...

A te kapcsolatodban melyikőtök mondta ki hogy "szeretlek"? és mennyi idő után? Nemet is írjatok.

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 09:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Ez nálunk vicces sztori volt, mert egy kedves, ámde kissé túl lelkes közös ismerősünk 2 héttel a kapcsolatunk kezdete után kérdezgetett, hogy szeretem e a párom, meg ilyenek... én meg persze mondtam, hogy ez így elég korai és pl. biztos megijednék, ha most hirtelen szerelmet vallana.

Pár héttel később nagy összebújás közepette ránéztem páromra és egyszerűen ordított róla, hogy úgy kimondaná, de valami miatt nem meri :D ... nna rögtön tudtam, hogy a kedves ismerős "figyelmeztette" :D ... úgyhogy kimondtam én, mire megkönnyebbülve ő is. :)

2011. máj. 16. 10:15
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Igen, nálam is mindig a férfi mondta ki, nekem is valamiért nehezemre esik. Inkább mutatom az könnyebb.
2011. máj. 16. 10:16
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Mi 2 hónapja vagyunk együtt, de még mi sem mondtuk ki. Igaz kb. minden értintésem elárul, pl. tegnap este is alig tudtam megállni, hogy ne mondjam neki...

De amíg ő nem mondja addig ha megőrülök se mondom én!

20/L

2011. máj. 16. 10:34
 14/20 A kérdező kommentje:
utolsó, egyet értek:D
2011. máj. 16. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Nálunk Ő. Egy év barátság után, nagyon vak voltam. Észre sem vettem semmit. Azóta a férjem és nagyon szeretem. 25/L
2011. máj. 16. 12:49
 16/20 anonim ***** válasza:
2 hét után. Nehezen indultunk, bizonyos dolgok miatt nem akart velem kezdeni. Sokat találkoztunk, csókolóztunk, beszélgettünk. De nagyon magam alatt voltam, hogy nem akar engem. Jól beszél románul, és kértem, hogy mondjon valamit. Mondott valamit, de persze nem értettem. Kérdeztem hogy mit mondott, erre ő: Szerelek! Még el is sírtam magam, annyira jól esett. Azóta 8 éve együtt vagyunk. 23/L
2011. máj. 16. 13:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Párom 2 hó után. én meg majd valamikor 6 hó körül...

Azóta már eltelt 4 év:D

21-L

2011. máj. 16. 13:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Szivem szerint pár hét után mondtam volna...de tudtam hogy hirtelen léptem be az életébe,sok éves kapcsolata lett vége nemrég,igy türelmes voltam.

Kb 3 hónap után mondta először...azóta eltelt 4 év,de most is naponta többször hallom:)

2011. máj. 16. 14:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Én mondtam ki elsözör kb 3-4hét után,ő sokkal később.De a párom nagyon ritkán mondja nekem hogy "szeretlek" kb 1évben 2*.(5éve vagyunk eggyütt)

24/L

2011. máj. 16. 14:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát félig én, félig ő. Én írtam neki egy ímélt, hogy azt hiszem, kezdek beleszeretni, mire eljött hozzám, és elmondta, hogy szeret. Én sem hittem volna, hogy első leszek, a férfi 'dolgának' gondolom ezt, de valahogy ez vele kapcsolatban abszolút nem érdekelt. Másfél hónap után történt. 20/L
2011. máj. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!