A te kapcsolatodban melyikőtök mondta ki hogy "szeretlek"? és mennyi idő után? Nemet is írjatok.
Ez nálunk vicces sztori volt, mert egy kedves, ámde kissé túl lelkes közös ismerősünk 2 héttel a kapcsolatunk kezdete után kérdezgetett, hogy szeretem e a párom, meg ilyenek... én meg persze mondtam, hogy ez így elég korai és pl. biztos megijednék, ha most hirtelen szerelmet vallana.
Pár héttel később nagy összebújás közepette ránéztem páromra és egyszerűen ordított róla, hogy úgy kimondaná, de valami miatt nem meri :D ... nna rögtön tudtam, hogy a kedves ismerős "figyelmeztette" :D ... úgyhogy kimondtam én, mire megkönnyebbülve ő is. :)
Mi 2 hónapja vagyunk együtt, de még mi sem mondtuk ki. Igaz kb. minden értintésem elárul, pl. tegnap este is alig tudtam megállni, hogy ne mondjam neki...
De amíg ő nem mondja addig ha megőrülök se mondom én!
20/L
Párom 2 hó után. én meg majd valamikor 6 hó körül...
Azóta már eltelt 4 év:D
21-L
Szivem szerint pár hét után mondtam volna...de tudtam hogy hirtelen léptem be az életébe,sok éves kapcsolata lett vége nemrég,igy türelmes voltam.
Kb 3 hónap után mondta először...azóta eltelt 4 év,de most is naponta többször hallom:)
Én mondtam ki elsözör kb 3-4hét után,ő sokkal később.De a párom nagyon ritkán mondja nekem hogy "szeretlek" kb 1évben 2*.(5éve vagyunk eggyütt)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!