Volt olyan, hogy Te szúrtál el valamit a kapcsolatodban, és emiatt tönkre is ment?
Általában én mindent elszúrok! Nem tudom, hogy csinálom, de eddig 4 kapcsolatomból 4 zátonyra futott miattam! Túl komolytalan vagyok szerintem!
Mesélnétek Ti is? 27L
Mégis miért gondolod úgy, hogy mind a négy miattad futott zátonyra?
Tudod részletezni?
Nekem eddig egy hosszú kapcsolatom volt, de szerintem azért futott zátonyra mert folyton féltékenykedtem meg magamhoz akartam láncolni! Persze én úgy gondolom, hogy ez két ember hibája, ha tönkremegy. Ő is követett el hibákat.
Nem gondolom, hogy kizráólag csak a te hibád lett volna!
Mit szurtal el? Mindig ugyanazt vagy mindig mast?
Nem, velem meg nem volt ilyen.
Velem még nem volt ilyen, azonban ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkre menjen mindig 2 ember kell.
Úgyhogy nyugi nem benned van a hiba egyszerűen nem volt szerencséd. :)
Én is elszúrtam nagyon. Megismertem egy fiút akivel végülis mondjuk úgy megbeszéltük, hogy megpróbáljuk a normál kapcsolatot. Nekem első igazi kapcsolatom lett volna. De sajnos mindig a nagy szám. Túl sok hülyeséget összehordtam neki, amit nem szabadna egy kezdődő, de talán még egy több éve tartó kapcsolatban sem. Azóta is ritkán találkozok vele, beszélek vele neten, de nem lett több. Az én hibámból. Igy én be is fejeztem az ismerkedést ilyen szinten, hogy komoly kapcsolatom legyen bárkivel is.
25/L
Akkor Neked olyasvalaki kell, aki ugyanígy érez..és ennyi idő szükséges neki a ragaszkodáshoz. Nekem is nagyon sok idő kell, még egy barátsághoz is, nem hogy egy párkapcsolathoz.
Mégis már lassan 5 éve együtt vagyok a párommal, mert Ő is hasonló beállítottságú és neki is több időre volt szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!