Mennyire vársz el dolgokat a kapcsolatodban?
velem sajnos nagyon elszaladt a ló, és mindig többet és többet vártam el a barátomtól. Mikor megkaptam nem volt már akkora öröm, mint ha magától csinálta volna, de mégis mindig csak elvártam. Ilyesmiket, h hívjon fel gyakrabban pl stb. Erre most majdnem ráment a kapcsolatunk, mikor észbe kaptam(az ő segítségével) h ez így nem mehet tovább. Borzasztó nehéz, mert volt egy komolyabb kapcsolatom, ahol az exem mindent elvárt tőlem és azt hiszem ezt a viselkedést vettem át most én, de nagyom szeretnék változtatni és úgy értékelni és elfogadni a barátomat, ahogy van, mert szeretem, és tudom h ő is szeret különben nem állna ki mellettem még így is. Hogyan kezdjek neki? Tinektek mennyi elvárásotok van a kapcsolatotokban? Tudom h az a jó ha nincs, de azt h csináljátok? Ki tudom ölni magamból ezt a rossz beidegződést?köszönöm
20L
Én alap dolgokat várok el, pl.legyen velem őszinte, hűséges, érdekelje, mi van velem stb. Ezeket ő is megkapja tőlem.
Egyébként szerintem képes vagy változni, de nem lesz könnyű. Mindig mikor valamilyen újabb "követelésed" lenne, előtte gondold át, hogy vajon ez jogos-e, vagy csak te találod-e ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!