Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?
Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...
Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.
Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!
18/F
OMG aki Magyarországon a szifilisz miatt retteg így h befolyásolja az életét annak inkább pszichológusra van szüksége!
Ez kezd átmenni science fiction kategóriába...
Na mindegy én beismerem h nem elfogadott meg h a saját házában ő az úr meg illik alkalmazkodni ebben igazatok van fogok is vagyis megpróbálok.
De akkor is kur.vára nincs értelme ennek a hülye beidegződésnek h nem iszunk egymás után!
"Mert egyébként egy nagy baromság mert semmi bajod nem lesz tőle."
Na ezt pontosan addig fogod így gondolni, amíg nem sikerül összeszedned egy herpeszt valahol, mert pont olyasvalaki után ittál bele az "üvegbe".
De, még ha nem is lesz feltétlenül baja az embernek tőle, teljesen érthető, ha mások nem akarnak minden jöttment nyálával érintkezni. Meg gondolom szoktál szexelni a barátnőddel, teszem azt ki is nyalod, és utána meg mész és beleiszol az üvegbe... Na tudod ki inna utánad, én még a családtagjaim után sem iszom, egyszerűen undorít a dolog.
Jössz itt azzal, hogy nálatok ez a szokás. Na, van olyan igénytelen család, akik ha úgy adódik, belevizelnek a mosogatóba, ha mondjuk foglalt a budi. Nem tudom mit szólnál, ha xy menne hozzátok vendégségbe, és belepisálna a mosogatótokba, mert ő úgy otthon szokta meg.
Nyilván ha valakit a szomjhalál fenyeget, az már más kérdés, olyankor az ember bármit megiszik, amihez normális esetben hozzá sem nyúlna...
Lehet nem lesz bajuk (ami nem 100%), de attól még elég undorító. Neked nem, de fogadd el, hogy másnak az.
Én otthon fogkrémet dugdosok magamnak, mert apám pl. a szájába veszi az egészet és úgy nyom a fogára belőle. Hiába az apám, taszít.
Alapvetően nem bunkó dolog, hogy az ember üvegből iszik. És végképp nem undorító. Tény, hogy ha idegen emberek után iszol, fennáll a lehetősége, hogy elkapj ezt-azt.
Az ellentét abból fakad, hogy nálatok az üvegből ivás elfogadott dolog, a csajodéknál meg nem. Ilyen esetben érdemes alkalmazkodni a megváltozott helyzethez. Vagyis, ha vendégségben vagy, a vendéglátó szabályai szerint célszerű játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!