Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?
Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...
Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.
Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!
18/F
kérdező! nem 1, hanem 2 dolog miatt vagy bunkó a barátnőd családjával, ÉRTED???
1.beleiszol az üvegbe (ezzel vitatkozhatsz, hogy bunkóság vagy nem)
2.lesz.rod, hogy mit kérnek tőled, tojsz a fejükre a saját házukban, továbbra is a saját szokásaid szerint cselekszel, holott tudod, hogy őket ez zavarja, de téged ez hidegen hagy (na ezzel baromira nem vitatkozhatsz, hogy bunkóság)
Na most akkor. Én is gusztustalannak tartom, hogy más után igyak, vagy más igyon utánam, de.... vajon akkor is annak tartanám, ha 3 napja nem ittam a sivatagban ?!
Vagy nem is kell olyan messzire menni a példával. Tavaly az ismerőseim először próbálták ki a marihuanás cigit Amszterdamban és miután elnyúltak a kisbusz hátuljában, egymás kezéből kapkodták ki a poshadt vízzel teli palackot, ami már egy hete a kocsiban volt, annyira szomjasak voltak. Akkor senki nem kérdezte, hogy ki ivott ki után.:D
Szóval a társadalmi normákat és a szokásokat nagyon át tudja variálni a szükség.
Persze, itt nem erről van szó, de azért érdemes elgondolkodni rajta.
14:56
A kérdező barátnőjének a családja feltehetőleg nem a sivatag közepén lakik, megközelíthetetlen helyen, ahová csak élete kockáztatásával és a szomjanhalás veszélyének felvállalása mellett juthat el a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!