Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora borzalmas...

Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?

Figyelt kérdés

Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...

Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.

Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!

18/F

2012. jan. 5. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
94%
Megennéd? Ki vagy te? Johnny Knoxville? :S
2012. jan. 5. 14:34
 62/77 A kérdező kommentje:
Nem csak nem vagyok finnyás hülyeségekre...
2012. jan. 5. 14:35
 63/77 bánomisén ***** válasza:
96%
Imadlakemese: Engedtessék már meg nekem (és másoknak is), hogy mindenféle társadalmi normától függetlenül is undorodjunk attól, amitől undorodunk. Engem momentán nem tanítottak arra, hogy más után inni undorító, mégis öklendezem és elutasítom az így felkínált flakont. Vannak egyéni ízlések, normák és szokások is, nem mindent a társadalom határoz meg, hiába akarod most beleszuggerálni mindenkibe, hogy csak tanult viselkedés. Nem, nem tanítottak hányni, mégis undorodom a flakontól, ha abba már valaki beleivott.
2012. jan. 5. 14:36
 64/77 anonim ***** válasza:
97%
Te kedves kérdező nem látsz túl saját magadon, és szociálisan képtelen vagy a beilleszkedésre, ha nem vagy képes megérteni, hogy mi ebben a helyzetben a bunkóság a részedről, és mennyire alaptalan a TE kiakadásod... Igazán sajnállak, hogy erre nem tanítottak meg.
2012. jan. 5. 14:37
 65/77 anonim ***** válasza:
81%
Itthon mi is üvegből iszunk, de ha átjön párom, neki pohárba töltök. Ha én megyek valahova ott is poharat használok, még akkor is, ha a testvéremhez megyek.
2012. jan. 5. 14:45
 66/77 anonim ***** válasza:
88%

kérdező! nem 1, hanem 2 dolog miatt vagy bunkó a barátnőd családjával, ÉRTED???

1.beleiszol az üvegbe (ezzel vitatkozhatsz, hogy bunkóság vagy nem)

2.lesz.rod, hogy mit kérnek tőled, tojsz a fejükre a saját házukban, továbbra is a saját szokásaid szerint cselekszel, holott tudod, hogy őket ez zavarja, de téged ez hidegen hagy (na ezzel baromira nem vitatkozhatsz, hogy bunkóság)

2012. jan. 5. 14:51
 67/77 anonim ***** válasza:
17%

Na most akkor. Én is gusztustalannak tartom, hogy más után igyak, vagy más igyon utánam, de.... vajon akkor is annak tartanám, ha 3 napja nem ittam a sivatagban ?!

Vagy nem is kell olyan messzire menni a példával. Tavaly az ismerőseim először próbálták ki a marihuanás cigit Amszterdamban és miután elnyúltak a kisbusz hátuljában, egymás kezéből kapkodták ki a poshadt vízzel teli palackot, ami már egy hete a kocsiban volt, annyira szomjasak voltak. Akkor senki nem kérdezte, hogy ki ivott ki után.:D

Szóval a társadalmi normákat és a szokásokat nagyon át tudja variálni a szükség.

Persze, itt nem erről van szó, de azért érdemes elgondolkodni rajta.

2012. jan. 5. 14:56
 68/77 bánomisén ***** válasza:
96%

14:56

A kérdező barátnőjének a családja feltehetőleg nem a sivatag közepén lakik, megközelíthetetlen helyen, ahová csak élete kockáztatásával és a szomjanhalás veszélyének felvállalása mellett juthat el a kérdező.

2012. jan. 5. 15:01
 69/77 A kérdező kommentje:
Nem, nem ott lakik, de ezzel az volt a cél ezzel a példával ha jól értettem, hogy úgy különböztetsz meg társadalmi normát, és fizikai szükségletet, hogy a társadalmi norma változhat... azaz az h ti nem isztok egymás után az társadalmi norma!!!!
2012. jan. 5. 15:04
 70/77 anonim ***** válasza:
96%
Uhhh, kérdező, felesleges ragozni, egy bunkó vagy, és függetlenül attól, hogy az élet hozhat olyan helyzeteket, amikor az emberek egymás után isznak, még azok is akik a legjobban undorodnak ezektől a dolgoktól. Ettől függetlenül, bunkóság amit csinálsz, pláne hogy még feljebb is áll neked, hogy de mért tartja ezt más gusztustalannak.
2012. jan. 5. 15:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!