Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora borzalmas...

Tényleg ekkora borzalmas bunkó dolog, hogy üvegből iszok?

Figyelt kérdés

Nálunk otthon mindenki üvegből iszik... és ha átmegyek a bnőmékhez egyszerűen nem tudom megszokni mindig beleiszok véletlenül az üvegbe és úgy néznek rám mint a leprásra meg h akkor már igyam meg az egészet...

Mit finnyáznak? Nincs semmi bajom.

Ez most tényleg annyira nagyon bunkó dolog?!

18/F

2012. jan. 5. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:
XD Amúgy tényleg szoktam a kaját is fazékból enni de azt csak otthon ha maradék van és nincs kedvem kiszedni XD
2012. jan. 5. 13:08
 32/77 bánomisén ***** válasza:
100%
Kérdező, otthon azt csinálsz, amit akarsz. Máshol nem. Ha ennyit megjegyzel, máris okosabb vagy, mint amikor kiírtad a kérdést :-))
2012. jan. 5. 13:10
 33/77 anonim ***** válasza:
100%
itthon mindketten az üvegből iszunk, egyáltalán nem probléma. de hogy vendégségben?! eszembe nem jutna. egyébként nem kell, hogy te magad herpeszes legyél, aki hajlamos rá, annak simán kijön csak attól is h egy nem herpeszes után iszik. mindig annak a háznak a szabályaihoz kell alkalmazkodni, ahol vagyunk. és itt most abszolút nem lényeges, hogy mi az, amire a barátnőd és a szülei kérnek tőled, te telibe sz.rod a kérésüket, és ebben a sztoriban bizony ez az elképesztően nagy bunkóság.
2012. jan. 5. 13:13
 34/77 anonim ***** válasza:
Az attól függ itthon én is szoktam üvegből inni, de ha máshol vagyok azért azt nem illik.
2012. jan. 5. 13:14
 35/77 anonim ***** válasza:
65%
"...de nálunk otthon simán iszunk egymás után" - mert parasztok vagytok.
2012. jan. 5. 13:18
 36/77 A kérdező kommentje:
vagy te paraszt te f... az nem ezen múlik!
2012. jan. 5. 13:24
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

Otthon mi is üvegből isszuk pl. az ásványvizet. A munkahelyemen is üvegből iszom az ásványvizet, de eszem ágában sincs visszatenni pl. a hűtőbe, hogy más is beleigyon. Ez annyira alapvető.

Ha megbontok egyet, beleiszom, viszem szépen a helyemre, hogy még véletlenül se igyon bele más. Én sem innék más után és ez oda-vissza alapon működik.

Egyébként ha vendégeink vannak és kérnek egy pohár ásványvizet, akkor is csak olyat kapnak, amit előttük bontok fel, így tuti nem olyat kapnak, amibe mi már beleittunk.

Ja és persze vendégségben mi is pohárból iszunk mindent.

2012. jan. 5. 13:25
 38/77 anonim ***** válasza:
66%
#36: hát min? Nem a viselkedésen? Itt paraszt alatt nem földművelőt értettem.
2012. jan. 5. 13:28
 39/77 A kérdező kommentje:
a paraszt nem azon múlik h vki üvegből iszik-e hanem h milyen ember! Inkább te vagy paraszt mint én mert én nem szólogatok be csak úgy hülyeségeket!
2012. jan. 5. 13:30
 40/77 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy egymás után isztok a FLAKONBÓL(!!!!) nem viselkedés? Ez is része annak, hogy milyen ember vagy, hogy mennyire tartod be a társadalmi normákat. Arról nem beszélve, hogy te vagy a legnagyobb paraszt, mert még idegen helyen sem vagy képes betartani az ottani szabályokat. Amikor pedig ezt szóvá teszik, még te vagy felháborodva. Ez bizony parasztság, barátom. :)
2012. jan. 5. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!